реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Загряниця нам не поможе!

Можна сьогодні подякувати президенту Байдену.

По-перше, він підтвердив, що російське прислів'я - "нахальство - второе счастье" - працює. Росія плювала на всі ризики й застереження й будувала "Північний потік". Принагідно, корумпуючи німецьку еліту, західні медіа і так далі.

І от у момент, коли можна було нанести Кремлю фінансово відчутний удар - його не зробили. І Росія отримує безперешкодний трафік грошей собі в економіку. Якщо це санкції проти держави-терориста і агресора, то вони виглядають так само переконливо як і санкції проти Медведчука з боку держави Україна, коли всі його бізнеси спокійно працюють і примножують статки звинуваченого в тероризмі.

І, по-друге, це урок. Розрахунки, що Америка щось не дасть зробити Путіну, якщо він, приміром, ударом з "ПМР" чи Криму вдарить по нашому півдню - це теж самообман. Ну, ще один натовський літак пролетить десь так далеко, щоб росіяни не сильно нервували.

Який висновок? Банальний, "ми самі". Все, що хочемо мати ми здобудемо (або втратимо) самі. Нашим західним друзям завжди вдасться знайти слова, щоб виправдати загравання з Росією. Доведено непокаранням окупації територій Молдови, Грузії, України, терором проти киримли, атакою на МН17 і ще мільйоном прикладів.

Вахтанг КІПІАНІ



Теги:Північний потік, гібридна війна, окупація Криму, Вахтанг Кіпіані, Байден


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
100%.
Я завжди про це говорив.
avatar