реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Рятувальники витягають машини із заметів

Протягом доби для надання допомоги водіям транспортних засобів та лікарям від Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області залучались 6 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки - повідомило управілння ДСНС в Чернігівській області.

Так, 19 січня біля с. Юрківці, Талалаївського району, на автодорозі Талалаївка-Срібне у сніговий замет потрапив легковий автомобіль ВАЗ-2108. Для надання допомоги по вивільненню автівки залучалося відділення 21 -ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Того ж дня, до рятувальників Бахмацького району з проханням надати допомогу звернулись медпрацівники бригади швидкої медичної допомоги, які їхали на виклик у с.Петрівське. Їх транспортний засіб потрапив у сніговий замет. Рятувальники пожежно-рятувальним автомобілем підвищеної прохідності доставили лікарів до хворого, а потім вивільнили їх автомобіль.

Також рятувальники Бахмацького району вивільнили вантажний автомобіль ЗІЛ-5301, який на автодорозі між селами Варварівка та Фастівці потрапив у сніговий замет.

Через погіршення погодних умов, підрозділи У ДСНС працюють у цілодобовому режимі й продовжують роботи з ліквідації наслідків негоди.

У зв’язку з цим, рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій звертаються до водіїв автотранспортних засобів з проханням бути уважними на дорогах, дотримуватися безпечної швидкості й дистанції руху та по можливості утриматися від поїздок на далекі відстані.



Теги:зимові дороги, снігові замети, ДСНС в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar