реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Різними колонами, під різними прапорами

Навіть молебень не об"єднав чернігівських націонал-демократів: під час урочистого богослужіння стояли тільки представники УНП. Інші ж націонал-демократи бродили хто де -- "Свобода" біля пам"ятника Мазепі, рештки ПРП та БЮТу (якщо їх можна назвати націонал-демократами) -- в обозі влади, поруч з численниими прапорами Партії регіонів.

Влада покладала квіти до пам"ятника Тарасу Шевченку на Валу та до пам"ятника Борцям за волю України -- біля Катерининської церкви. Для останнього заходу мусили пройти мимо брудного намету УПЦ Московського патріархату. Одна жіночка біля пам"ятника вигукнула:"Ганьба владі за намет!". Не почули... та й як його таке чути, якщо в колоні влади красувався горезвісний полковник міліції Іван Кочубей, який давав команду труїти людей під міськрадою у часи Помаранчевої революції, а тепер керує обласним департаментом з виконання покарань?!

Військові музиканти чомусь заграли сумну "Реве та стогне Дніпр широкий" і тільки потім перейшли до Гумну. Його, безсловесного, співали голова обласної ради Наталія Романова, міський голова Олександр Соколов, а народні депутати від Партії регіонів Григорій Маньковський та Михайло Чечетов вперто не розмикали губ.

Василь ЧЕПУРНИЙ







Теги:Соколов, День Незалежності, Чернігів, Партія Регіонів, Чечетов, Романова


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"Навіть молебень не об"єднав чернігівських націонал-демократів", "різними колонами, під різними прапорами" - все це говорить про те, що не почуття патріотизму, не бажання об'єднати народ України і зробити її дійсно незалежною і сильною країною рухало депутатами при створенні численних партій - а особисті інтереси. Тільки жадоба до влади і наживи, бажання бути 'князьком' у своїй партії - породило ці партії. До речі, більшість людей це розуміють - звідси і негативне ставлення до всіх партійців.
avatar