реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Чому Соколова треба міняти

Чернігів, як і вся країна потребує зміну якості політики. Зміни в принципах призначення на посади, проведення виборів, розподілення земельних ділянок і в цілому організації життєдіяльності міста. Міська рада, виконавчий комітет і міський голова відповідальні перед його мешканцями за організацію життя Чернігова.

А Олександр Соколов, як міський голова, за три каденції своєї роботи (12 років) показав, що він не спроможний поставити місто на шлях розвитку. Тому відставка О. Соколова буде першим кроком до оновлення чернігівської влади.

На черговій сесії міської ради 28 лютого в порядок денний мало бути внесено питання про недовіру міському голові з боку міськради. Та, на жаль, депутати партії регіонів міськради зірвали сесію, покинувши зал. Але чернігівці прийшли в міську раду з чіткою метою – вимагати відставки Соколова, саме з цим ми і зайшли в кабінет О.Соколова. Після дискусії міський голова пообіцяв, що він напише заяву про звільнення відразу, як тільки новопризначений секретар міськради В. Кухар повністю вступить в свої обов’язки. Чекатимемо Олександра Соколова на загальноміському віче в неділю 2 березня на 12 годину, на яке міський голова пообіцяв прийти. Розраховуємо почути його звіт про діяльність та заплановану відставку.

Переконаний, що обіцянки колапсу в місті після відставки Соколова перебільшені. Всі профільні підрозділи і служби працюють, рада може розглядати будь-які питання, що стосуються місцевого самоврядування. Та найголовніше, що зі зміною прізвищ мають прийти і якісно інші рішення, пропозиції та інновації, на які давно заслужили чернігівці. Саме таких порядних людей та якісно нових рішень від нової влади всіх рівнів чекає Майдан, Чернігів і зрештою вся Україна!

Ігор АНДРІЙЧЕНКО,
голова Чернігівської обласної організації
Політичної партії «Демократичний Альянс»



Теги:Демальянс, Соколов, Чернігівська міська рада, Партія Регіонів, нова політика


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
А что Вы лично пан Игорь можете предложить городу? кандидатуру назовите?:))) и нет! Соколов много сделал и для города и для детей и стариков! Человек родившийся и выросший в Чернигове, у нас есть всё - и безперебойно!!! как Вам не стыдно??? хочется бунта и перемен? не седится спокойно и не стремитесь Вы в городе навести порядок!!!!! Распустили малолетних преступников-гопников по городу. Детей страшно во двор отпускать и Вы ратуете за порядок! БОГ ВАМ СУДЬЯ БУДЕМ МОЛИТСЯ ЗАА ВАС И ВАШИХ БЛИЗКИХ! ДАЙ БОГ ВАМ УМА! Которого я у Вас по сегодняшнему онлайн видео не заметила совсем!:((( СТЫДНО! ПРОТИВНО! ОБИДНО все вы рвётесь к корыту и никому не нужен простой народ!
avatar
2
Набридли провокаційні дії опозиційних сил. Нехай краще такі питання вирішуються легітимним шляхом, а не примусом і тиском на мера. В нас гарний мер. І загалом, суспілна позиція така, що краще нього обов`язки мера ніхто не виконає.
avatar