реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Рис для голодуючих і газети з чорним піаром напередодні виборів

Пристрасті на виборах голів об’єднаних територіальних громад на Чернігівщині набули такої гостроти, що раніше була характерна хіба що для великих міст

Так, наприклад, один з кандидатів на голову Іванівської об’єднаної територіальної громади розносив рис. Старенькі раділи, дякували. Коли ж на вихідні приїхали діти і дочитали англійською мовою, що рис наданий благодійною організацією для голодуючих дітей, виник скандал.

За заявою іншого кандидата виборча комісія передала матеріали правоохоронцям, які мають дати відповідь … у день виборів.

У Корюківці активісти – прихильники однієї з кандидатів піймали інших агітаторів, які роздавали брехливу газету про конкурента, використовуючи персоналії відомих українських політиків. Ця, з дозволу сказати, газета зветься «Перець»..

Машини агітаторів місцевим активістам вдалося заблокувати на центральній площі міста. Вони викликали представників поліції, які доправили затриманих до Корюківського відділення Менського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області. "Голос України"



Теги:Іванівка, вибори 18 грудня, Корюківка, піар, ОТГ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar