реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Рідна мова — це свято

Активісти «Студентської Свободи» з Чернігова влаштували святкування до Дня рідної мови для наймолодших мешканців міста.

Свято відбулося у Чернігівському обласному ляльковому театрі ім. О Довженка. Під час святкування діти гралися в інтелектуальні та рухові ігри, відбувалися змагання. З вуст маленьких чернігівців лунали віршики та пісні рідною мовою, в чому їм допомагали свободівці. А спеціально запрошений гість з Клубу історичної реконструкції допоміг дітлахам відчути себе в часи середньовіччя, та провів з маленькими урок ввічливості та лицарської шляхетності.

«Українська мова завжди була рідною для жителів Чернігівщини, і навіть за століття окупацій населення краю не забуло своєї мови, не відцуралося свого коріння, наше завдання відродити та примножити духовні багатства краю, і розпочинати треба саме з таких, з найменших наших діток, вони майбутнє незалежної держави, і саме їм ми маємо з найперших їхніх рочків прищепити любов до свого, рідного», - підсумовуючи зазначив голова Чернігівської «Студентської Свободи» Андрій Кужель.

На сам кінець свята усі учасники свята отримали в подарунок книгу Заслуженого Артиста України, художнього керівника Театру Ляльок, члена ВО «Свобода» Віталія Гольцова «Вовченятко з казкової торби».

Пресс-служба Чернігівської міської організації ВО"Свобода"







Теги:День рідної мови, Андрій Кужель, свобода, Віталій Гольцов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar