реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

"Орлиця" злила окупантам дані студента

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець звернувся до СБУ, щоб вони проаналізували дії Ірини Фаріон та надали свою оцінку. Про це омбудсмен повідомив у Telegram. Ірина Фаріон є екс- нардепкою від "Свободи" і прекрасно розуміла наслідки своїх дій.

ЇЇ дії можуть мати й вже мають наслідки, адже студентом, чиї дані ідентифікували російські спецслужбовці, "займається" окупаційний "Центр боротьби з екстремізмом" російського Міністерства внутрішніх справ. Фаріон опублікувала скрін повідомлення хлопця з Криму і вказала його персональні дані. При цьому, коли її попросили прибрати дані хлопця, вона відповіла, що вона ж сама свої дані не ховає. Тобто, сидячи у Львові, легко бути націоналісткою, але для чого ж підставляти окупантам українського хлопця?!

Також представниця президента України в Криму Таміла Ташева заявила, що докладе зусиль, аби покарати Ірину Фаріон за публікацію особистих даних проукраїнського студента, який навчається на тимчасово окупованому півострові.

У відповідь на такі заяви сама пані Фаріон написала, що інформація про затримання студента російськими спецслужбами є провокацією. Та прикрилась тим, що не може знати звідки саме ті люди, які пишуть їй листи, і які вона публікує. Але, на противагу, у листі студента чітко зазначено, що він навчається у тимчасово окупованому Криму на філолога української мови. ФСБ вистачило сил і розуму знайти хлопця оперативно.

"Бачу, що ширять чергову провокацію проти мене, начебто через мене затримано якогось студента. Панове. Не ведіться на гебістську тактику ворога. Мене підтримують сотні людей, і я їм за це вдячна. Поза тим, я не можу знати, звідки ці люди. Але я знаю, що тільки нашою відкритою публічною боротьбою можемо перемогти ворога всередині країни. Борітеся — поборете", — написала Фаріон.

ФСБ займається хлопцем, якого здала Фаріон.

З інтернет- сайтів.



Теги:окупований Крим, свобода, фсб, провкаторка, Ірина Фаріон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar