реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Річниця літературних вечорів в "Інтермеццо". Фото та відеозвіт

1 рік свого існування відсвяткував літературний клуб «Подаруй своє слово», що існує при культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо» (Чернігів). Кожен другий четвер місяця, о 19.00 проходять літературна молодь читає прозу та поезію, обговорює свої творіння у неформальній атмосфері.
«Нам вже один 1 рік» - бадьоро сповіщав саморобний банер, виготовлений руками чернігівських поеток. Дівчата-літераторки також довели, що вони не тільки вміють писати вірші, пригостивши присутніх смачнючими тортиками та пиріжками. А потім розпочалося свято.
Після того, як ведуча літературних вечорів Ніна «Вода" привітала гостей, всі разом задули свічки, на святковому торті, який приготувала Аня Кірілова, до речі непоганий прозаїк. Свою картину «Інтермеццо» подарував художник Олег Синельник, а потому почала лунати поезія та проза. Всім запам’яталася молода поетка Аліна Торопкіна.
На закінчення вечора, літератори залишили свої побажання та думки стосовно подальшого розвитку мистецького центру та літ клубу. Зокрема пообіцялися до наступної річниці видати збірку чернігівської сучасної «неформатної» поезії.
Олександр ЯСЕНЧУК




Теги:Інтермеццо, література, Поезія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar