реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Чернігів серед текстів. Відео у додатку

«Заради них жінки колись берегли цноту.
Заради них – втрачали.
Із них в житті настільки багато,
що насправді мало.
Вони ведуть війни: програють і перемагають,
п’ють і бухають...»

Це уривок із вірша «Чоловіки», київської поетки Мар’яни Луни. Вже традиційно кожен другий четвер місяця у Культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо» (Чернігів) збирається літературний клуб «Подаруй своє Слово». Під час його роботи чернігівська літературна молодь читає прозу та поезію, обговорює свої творіння у неформальній атмосфері.

У його останньому засіданні і взяла участь Мар’яна, яка презентувала власну книгу поезії «Made in Ukraine: поезії» (вид. Сергія Пантюка, Київ). Варто відзначити, що книга відкривається присвятою авторці від покійного письменника, «забороненого» і «цензурованого» Олеся Ульяненка: «У Мар’яни виразно проступають пророчі слова. 21 рік…».




Теги:Інтермеццо, Поезія, Ульяненко, Луна М.


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Взагалі-то те, що звучить, до поезії має дуже непевний дотик. Це швидше схоже на філологічні вправи... Але нехай і так: де ж іще молодим прозвучати? не чекати ж 40-річного віку, щоб мудрствувати ;)))
avatar
2
Якби ж то дарували Слово... а то послухав, а там дівча захоплено вигукує: "дупа... дупище....!" Це -- поезія?... Тодя я також Петрарка! Шкода витраченого на перегляд часу... А це ж кияни.... Про що ж тоді наші бідолашні провінціали напишуть?
avatar