Рецепти з грибів
Для тих, хто втомився від політики і цінує осінній ліс -- добірка рецептів з грибами. Смачного вам!
Жульєн з білих грибів
Беремо 500 г грибів, 150 г цибулі, 150 г сиру, сіль, перець, вершкове масло.
Для соусу: 250 мл вершків (10-15%) або молока, 30 г вершкового масла, 30 г борошна
Дуже ніжне, ароматне, смачне блюдо.
Рекомендовано використовувати саме білі гриби (ідеально свіжі, але можна і заморожені).
Замість кокотниц можна використовувати маленькі горщики для запікання.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Цибулю дрібно нарізати. Гриби дрібно нарізати. На вершковому маслі обсмажити цибулю.Додати гриби, посолити, поперчити, смажити протягом 30-35 хвилин.
Готуємо соус. Вершкове масло розтопити.Додати борошно, злегка обсмажити.Додати вершки.
Нагрівати до тих пір, поки соус не почне густіти.
Змішати гриби і соус, прибрати з вогню.Сир натерти на дрібній тертці.
Гриби з соусом викласти в кокотниці. Посипати сиром.
Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
Тушкована картопля з грибами
Від картопельки з грибами, думаємо, ніхто не відмовиться. Ми пропонуємо полегшити процес приготування цього і так простого блюда – запекти картоплю в керамічних горщиках. Ми не будемо говорити про смак цієї страви, за нас все скажуть аромати, якими наповнитися ваша кухня. А якщо хочете, щоб ваше блюдо було ще смачніше, готуйте з хорошим настроєм.
Для приготування двох порцій смачної страви необхідно підготувати продукти:
шість штук картоплин,
одна морква,
одна цибулина середнього розміру,
сто грам білих грибів,
чорний мелений перець,
сіль і рослинне масло.
Приготування.
Спершу очищаємо картоплю, промиваємо його і нарізаємо на середні кубики.
Чистимо моркву і ріжемо на тонкі кружальця.
Цибулю очищаємо і дрібно нарізаємо.
Підготуємо горщики і викладемо в них кубики картоплі, моркву і цибулю.
Все посиплемо сіллю і перчиком.
Введемо в кожен горщик по одній столовій ложки рослинної олії.
Гриби вимиємо під проточною холодною водою і поріжемо їх на смужки.
Розміщуємо їх в керамічні горщики.
Закриваємо їх кришкою.
І поміщаємо в духову шафу запікатися.
Запікаємо при температурі сто вісімдесят градусів, п’ятдесят хвилин.
За матеріалами сайту http://yakulinar.net/
Жульєн з білих грибів
Беремо 500 г грибів, 150 г цибулі, 150 г сиру, сіль, перець, вершкове масло.
Для соусу: 250 мл вершків (10-15%) або молока, 30 г вершкового масла, 30 г борошна
Дуже ніжне, ароматне, смачне блюдо.
Рекомендовано використовувати саме білі гриби (ідеально свіжі, але можна і заморожені).
Замість кокотниц можна використовувати маленькі горщики для запікання.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Цибулю дрібно нарізати. Гриби дрібно нарізати. На вершковому маслі обсмажити цибулю.Додати гриби, посолити, поперчити, смажити протягом 30-35 хвилин.
Готуємо соус. Вершкове масло розтопити.Додати борошно, злегка обсмажити.Додати вершки.
Нагрівати до тих пір, поки соус не почне густіти.
Змішати гриби і соус, прибрати з вогню.Сир натерти на дрібній тертці.
Гриби з соусом викласти в кокотниці. Посипати сиром.
Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
Тушкована картопля з грибами
Від картопельки з грибами, думаємо, ніхто не відмовиться. Ми пропонуємо полегшити процес приготування цього і так простого блюда – запекти картоплю в керамічних горщиках. Ми не будемо говорити про смак цієї страви, за нас все скажуть аромати, якими наповнитися ваша кухня. А якщо хочете, щоб ваше блюдо було ще смачніше, готуйте з хорошим настроєм.
Для приготування двох порцій смачної страви необхідно підготувати продукти:
шість штук картоплин,
одна морква,
одна цибулина середнього розміру,
сто грам білих грибів,
чорний мелений перець,
сіль і рослинне масло.
Приготування.
Спершу очищаємо картоплю, промиваємо його і нарізаємо на середні кубики.
Чистимо моркву і ріжемо на тонкі кружальця.
Цибулю очищаємо і дрібно нарізаємо.
Підготуємо горщики і викладемо в них кубики картоплі, моркву і цибулю.
Все посиплемо сіллю і перчиком.
Введемо в кожен горщик по одній столовій ложки рослинної олії.
Гриби вимиємо під проточною холодною водою і поріжемо їх на смужки.
Розміщуємо їх в керамічні горщики.
Закриваємо їх кришкою.
І поміщаємо в духову шафу запікатися.
Запікаємо при температурі сто вісімдесят градусів, п’ятдесят хвилин.
За матеріалами сайту http://yakulinar.net/
Читайте також |
Коментарі (1) |
| |