Зимове
Присвячую всім, хто був на зимових канікулах у бабусь в селі.
Вечером коли витопиться груба приходив час пекти картопельку..а до неї потім мерзле сальце смалене соломкою і тонеееесенько нарізане, часник , квашена капустка теж примерзла (бо бабуся з сінець внесла) і заправлена пахучою олійкою і трошки сахарцю туди й цибульки.
Картоплю треба було обов'язково, як дістали, вже готову залишити хвилин на 5, накриту шматком тканини, щоб відлегла (так казала бабуся)
Євгенія КОЛОМОЄЦЬ
Вечером коли витопиться груба приходив час пекти картопельку..а до неї потім мерзле сальце смалене соломкою і тонеееесенько нарізане, часник , квашена капустка теж примерзла (бо бабуся з сінець внесла) і заправлена пахучою олійкою і трошки сахарцю туди й цибульки.
Картоплю треба було обов'язково, як дістали, вже готову залишити хвилин на 5, накриту шматком тканини, щоб відлегла (так казала бабуся)
Євгенія КОЛОМОЄЦЬ
Читайте також |
Коментарі (0) |