реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Рецепт Віктора Пинзеника озвучений у Чернігові

Віктор Пинзеник: “Для відновлення економіки України треба, щоб витрати країни не перевищували її доходів”

Таким є рецепт Віктора Пинзеника для покращення економічної ситуації в країні. Ним він поділився під час прес-конференції в Чернігові. Минулого тижня Віктор Пинзеник перебував в Чернігові на запрошення Чернігівської регіональної торгово-промислової палати та Чернігівської обласної організації роботодавців „Сіверщина”. Пан Пинзеник взяв участь в бізнес-ланчі, під час якого спілкувався з бізнес-елітою Чернігівської області, зустрівся з журналістами на прес-конференції та був гостем програми „Медіакратія”, яка вийшла в прямому ефірі на телеканалі „Новий Чернігів”.

Говорячи під час прес-конференції про економічну ситуацію в Україні, Віктор Пинзеник наголосив на тому, що минулий рік в Україні був витрачений не на боротьбу з кризою та вихід з неї, а на її поглиблення. Стрімко зростаючий дефіцит бюджету та державний борг поставили країну на межу серйозних випробувань. Україна сьогодні потребує важливих змін та оновлень. „Я є прихильником вкрай необхідних для країни реформ, - сказав Віктор Михайлович. – І я буду реалізовувати таку свою позицію”. Пан Пинзеник розповів, що готовий надати свої пропозиції щодо врятування економіки новому уряду.

Реформ потребує не тільки українська економіка, а регіональна. В цьому переконаний президент Чернігівської торгово-промислової палати Костянтин Іванов. Саме для цього торгово-промислова палата спільно з Організацією роботодавців „Сіверщина” запросила до Чернігова Віктора Пинзеника. „Керівники провідних підприємств нашого регіону, а також підприємці мали можливість протягом двох годин поставити свої запитання відомому фінансисту та почути його прогнози щодо майбутнього економіки, - розповів пан Іванов. – На мою думку, почутий ними аналіз ситуації допоможе бізнесменам зорієнтуватися, як далі вести свій бізнес за нинішніх економічних умов”.

Віктор Лазар – голова Чернігівської обласної організації роботодавців „Сіверщина” розповів, що регіональна бізнес-еліта готова до реформ в галузі економіки. В Чернігівській області вже сформоване середовище, яке буде ініціювати ці зміни „з низу”. „Навколо нашої організації об’єдналися ті керівники, які вже не можуть миритися з нинішніми економічними умовами, - зазначив Віктор Леонідович. – Ми готові до рішучих дій для того, щоб відстояти свій бізнес та інтереси тих людей, які в ньому задіяні. А це понад 300 тисяч чоловік, і з нами не може не рахуватися влада”.

Проаналізувавши економічну ситуацію в регіоні, учасники прес-конференції дійшли висновку, що з таким потенціалом бізнесменів, який має Чернігівська область, вдасться ініціювати реформи „з низу”. Віктор Пинзеник підкреслив, що на Чернігівщині зараз розпочинаються важливі для України суспільні процеси. Це можуть взяти собі за приклад інші регіони України.

Оксана Клименко




Теги:віктор, міністрів, Пинзеник, рецепт, кабінет, Чернігів, економіка, міністр, Чернігові


Читайте також



Коментарі (0)
avatar