реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Радикальний захист зовнішній! Чи, можливо, краще захиститися внутрішньо?

Радикальна партія Олега Ляшка замахнулася на відновлення ядерного статусу. Це все добре було б. Але на Корюківщині, що в Чернігівській області будуть вибори до територіальної громади, є проблема в тому, що від Радикальної партії йде сепаратист, представник РПЦ в Україні Олександр Дем'яненко.

"Шановний пане Олеже! Мене попрохали до Вас звернутися з дуже делікатної причини, мешканці Корюківської Територіальної громади, - каже пані Лідія Алексеєнко. – 18 грудня 2016 в Корюківці проходитимуть вибори голови та депутатів до Корюківської об'єднаної територіальної громади, що в Чернігівській області. Від Радикальної партії на депутатський мандат претендує людина, котра не може бути депутатом апріорі - Олександр Дем'яненко. Ця людина має сепаратистські погляди. 2014 та 2015 року відмовлявся відправляти похоронні чини за загиблими героями, мотивуючи це тим, що воїнів називав самовбивцями та братовбивцями. (Олександр Дем'яненко - священник РПЦ в Україні (УПЦ МП). А нещодавно на сесії міської ради голосував проти виділення земельних ділянок воїнам АТО.

У місті замість того, щоб поширювати Слово Боже, займається гендлярством, відкрив кафе при церкві. Відмовляється хоронити покійників, коли родичі не погоджуються поминати в його ж таки кафе. Ця так названа трапезна не сплачує податків, оскільки знаходиться на території церкви.

До депутатського корпусу Корюківської об'єднаної громади повинні пройти патріоти України, а не відкриті та приховані сепаратисти."

Так в Корюківці вважають багато громадян.

Віктор ТАТАРИН,
м. Корюківка



Теги:УПЦ МП, Віктор Татарин, Корюківка, Радикальна партія Ляшка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar