реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Рада Руху: Журман регіоналів не міняє!

Рада Чернігівської обласної організації Народного Руху України з тривогою відзначає практично повну відсутність кадрових змін в обласній та районних державних адміністраціях, департаментах та управліннях. При владі лишаються всі корупціонери, хабарники, прихильники власної бездіяльності.

Прикро, що з позицій збереження при владі комуно-регіоналівської номенклатури виступає в.о. голови обласної державної адміністрації, представник ВО "Батьківщина" Сергій Журман.

Тривожно, що протягом чотирьох місяців в прикордонній області не призначено голову обласної державної адміністрації та його заступників.

В той же час навіть не намічені жодні структурні реформи в системі управління областю, а зусилля голови обласної ради Миколи Звєрєва по децентралізації влади блокуються чиновництвом.

Народний Рух переконаний: без заміни середньої ланки чиновництва і реформування управління територіями Революція Гідності приречена на поразку.

Ухвалено на засіданні ради Чернігівської обласної організації НРУ 25 січня 2015 року



Теги:Рух, Журман, Чернігівська ОДА, Чернігівська обласна рада, децентралізація


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
І цього ми досягли місячними стояннями на морозі за зміну системи? Тепер вже треба не стояти, а братися за зброю та наводити порядок.
avatar
2
может это делается специально, времени для размышлений нет ,в стране война и кто продвигает регионалов-враг и активисты, патриоты должны это исправить любым способом
avatar
3
в роботі ради взяли участь представники Чернігівських міської і районної, Менської, Куликівської, Бобровицької, Борзнянської, Городнянської, Ріпкинської, Ніжинської, Корюківської, Прилуцької, Талалаївської організацій і всі голосували одноголосно.
avatar