реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Голова ради Зверєв запевнив Журмана: "Адміністрація буде ліквідована!"

На засіданні оргкомітету з проведення Дня соборності та Дня вшанування героїв Крут голова обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Василь Чепурний запропонував прибрати із залу засідань обласної адміністрації портрети перших комуністичних керівників області, бо "це ж вони організовували продрозвйорстку, розкуркулення, голодомор". Несподівано в.о.голови обласної державної адміністрації Сергій Журман заявив, що, як історик (викладач економіки перед призначенням в ОДА - ред.), він проти цього, бо "це теж наша історія".

Дивна заява для людини, що прийшла з Майдану, для представника партії "Батьківщина"! Місце сидіння визначає точку зору? Тепер не видається дивним абсолютна тотальна НЕЗАМІНА регіоналівських кадрів у владних коридорах Чернігівщини...

Голова "Просвіти" ж пропонував замінити портрети комуністів - портретами чернігівських князів та полковників Гетьманщини, адже наша історія починається звідти, а не з губревкомів.

Ситуацію врятував голова обласної ради Микола Звєрєв, який запевнив, що вся обласна адміністрація буде ліквідована разом з портретами її комуністичних керівників. Певно, він мав на увазі оголошену Президентом Порошенком децентралізацію із заміною облдержадміністрації виконкомами рад.

Іван ПОБИВАН



Теги:Микола Звєрєв, Чернігівська ОДА, Чернігівська обласна рада, децентралізація


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
У Чепурного інколи бувають розумні ідеї, але не в цей раз.
avatar
2
Цікаво, а чи знає пан Звєрєв ще щось крім децентралізації та ліквідації адміністрацій. На всіх зібраннях, де він буває тільки ці дві версії і звучать. Це діагноз, чи може не та людина керує обласною радою? Спустіться на землю та вийдіть в народ. Про яку владу на місцях ви говорите, пане Звєрєв? Хіба що у вас тільки бажання перетягти керування областю на себе.
avatar
3
Василь, а ти звідки вийшов? Чи не працював при комуністичному режимі? Чи не писав оди їм всім у ті часи. ну й перевертень. За гроші ладен на все. ганьба таким "просвітникам"
avatar
4
Як же НКВД-КГБ-ФСБешна гідота затято і винахідливо захищає своїх.
avatar