реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Проти Ляшка: торгівля місцями у списку, кримінал, дерибан

У БЮТі -- черговий скандал. Цього разу не між "бабою Свєтою" та претендентами на міське керівництво партією, а між відомими партійцями, що мають доступ до влади, і нардепом Олегом Ляшком. Звернення, що наводиться нижче, підписали голови Талалаївської та Коропської районних рад, керівники фракцій БЮТу у Сосницькій, Бахмацькій, Ніжинській, Талалаївській, Коропській, Новгород-Сіверській та Городнянській районних радах. Лист адресовано лідеру блоку Юлії Тимошенко. Наводимо його текст за таким посиланням: Громадський спротив

Вельмишановна Юліє Володимирівно!
Ми, голови районних, міських та селищних бюро Чернігівської обласної організації партії «Батьківщина», з біллю в серці вимушено звертаємось до Вас через засоби масової інформації з проханням звернути увагу на гострі партійні проблеми, які виникли у нас через діяльність народного депутата БЮТ – куратора Чернігівської області по партійній лінії Ляшка Олега Валерійовича.

Ляшко О.В., користуючись своїм депутатським мандатом та партійним статусом, свідомо руйнує Чернігівську обласну організацію «Батьківщини» та перетворює її на сателіта Партії регіонів, пристанище криміналу та різного роду сумнівних бізнесменів.
Він фактично викидає з партії тих людей, які пройшли разом з Вами, Юліє Володимирівно, нелегкі часи Помаранчевої революції, позачергові вибори у Верховну Раду та останню президентську кампанію.

Відразу ж після президентських баталій О.Ляшко розпочав так звану «партійну чистку», суть якої полягала у знятті з керівних посад у чернігівських осередках партії неугодних йому людей та призначенні на їх місця своїх бізнес-партнерів, друзів, однокласників і т. ін.
Досить часто його креатури тісно пов'язані з місцевими кримінальними угрупованнями, рейдерськими кампаніями і жодним чином не мають відношення до партії «Батьківщина».
Особливо гостро проблема наших стосунків із своїм куратором постала в контексті підготовки партії до місцевих виборів 31 жовтня п.р.

Зокрема, О.Ляшко категорично заявив нам, що лише він має право вносити чи викидати з виборчих списків конкретно взятого кандидата.
Аналогічна картина й з претендентами на мерські крісла в містах Чернігівщини, де О.Ляшко, спільно з Партією регіонів, організував грошовий дерибан та підкилимні домовленості щодо заведення у владу людей В.Януковича.

Іншим болючим фактором стала масова торгівля місцями у виборчих списках партії. Досить часто ціна за входження в першу партійну п'ятірку списку сягає кілька десятків тисяч доларів, а мерські перспективи коштують кілька сот тисяч доларів.
Зрозуміло, що у нас таких грошей немає, але вони є у бандитів, псевдобізнесменів, шпигунів-регіоналів, які хочуть пройти у владу за списками партії «Батьківщина» для лобіювання власних інтересів.

Кожен з нас намагався вирішити перелічені проблеми без публічного скандалу та резонансу. Ми неодноразово звертались до Ваших помічників з проханням проінформувати Вас про чернігівські проблеми в партії.
Однак, усі наші спроби через центральний штаб партії чи Вашу приймальню організувати особисту зустріч з Вами зазнали невдачі.

Нам було сказано, що Ви в даний час перебуваєте у відпустці і будете в змозі прийняти не раныше вересня, але це вже надто пізно, оскільки команда В.Януковича спільно з О.Ляшком вже зараз працює на місцях.

В зв'язку з наведеним, просимо Вас Юлія Володимирівно звернути увагу на нашу біду та при можливості особисто прийняти наших представників для вирішення усіх гострих проблем.
Готові проводити зустріч в присутності народного депутата Ляшка О.В.

З повагою, любов'ю, надією та сподіванням,

Ваші вірні чернігівські соратники і однопартійці.

Голова Новгород-Сіверського Бюро партії «Батьківщина» —
Чечун Олександр Іович

Керівник фракції БЮТ у Городнянській райраді
Потапенко Петро Іванович

Керівник фракції БЮТ у Ніжинській райраді
Шматок Микола Миколайович

Голова Талалаївської районної ради – член ВО «Батьківщина»
Василенко Олег Петрович,

Голова Коропської райради – член ВО «Батьківщина»
Куніцин Володимир Миколайович

Голова Талалаївського Бюро партії «Батьківщина» —
керівник фракції БЮТ у Талалаївській райраді
Круподеря Галина Михайлівна

Керівник фракції БЮТ у Бахмацькій райраді
Протащук Сергій Миколайович

Голова Сосницького Бюро партії «Батьківщина»
Масіч Надія Веніамінівна




Теги:Ляшко, Скандал, Юлія Тимошенко, Дерибан, БЮТ


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
ЯКЩО ТАК ВИСТУПИЛИ, ТО ТАК КОМУСЬ ТРЕБА ????
Вам не напоминає те, як колись перед виборами нападали на Чорновола і развалювали РУХ.
ПІДПИСАЛИ " ТУШКИ ", А ЯКИЙ У НИХ АВТОРИТЕТ СЕРЕД ЛЮДЕЙ ???? ПРОСТО НІКЧЕМИ....
avatar
2
Вказані люди вискочили на свої посади завдяки авторитету Юлії Тимошенко. В районах авторитет у них практично нуль цілих нуль десятих. Я не відношусь до прихильників Ляшка, але те що це проплачена акція тільки сліпому не видно. Про те, що проблема у партії "Батьківщини" в кадрах, особливо в області говорилось уже давно, але після такого пасквиля потрібно проводить люстрацію кадрів у партії, про що говорила сама лідер партії, але дальше до говорильні справа не пішла. В партії потрібні люди, які зможуть працювати в опозиції, які зможуть згуртувати народ біля себе, які не заплямовані в своєму житті. І вони є! Потрібно тільки розпочати вказану роботу.
avatar
3
Исправьте ошибки. Вообще-то по стилю похоже на "письмо дедушке" Результат будет такой же.
avatar