реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Проти диверсії Шкарлєта

До Дня Письменника зібрались під стінами Міністерства освіти і науки з вимогою повернути до ЗНО предмети української літератури та історії України. Дивні речі відбуваються: здавалось би, Україна в наш час має стверджуватись. Але ж ні - хтось, очевидно, в Міністерстві працює на користь нашого ворога, ослаблюючи наш народ. Не знаючи історії, нація приречена повторювати свої помилки та ходити по граблях.

"Історія вчить розпізнавати ворога", "Любітєлєй руzkіх пісатєтєй в МОН, - за кораблем!", "МОНстр", "Вичистіть МОН від агентів Кремля", "УКРліт формує українську ідентичність" - такими були лозунги.

На наші вимоги отримали від представників МОН загальні відповіді ні про що. Було помітно глузування у їхніх поглядах, коли говорили наші представники.

Не схоже, що до нас дослухаються, але ми повинні висловлювати нашу позицію, бо якщо ми будемо мовчати, то це буде виглядати, ніби всім байдуже.

Надія ВІННІК



Теги:агенти Москви, історія, МОН, Шкарлєт


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Українське народознавство потрібно повернути до шкільних програм. Україноцентричність освіти основа патріотичного виховання. Патріотичне громадянське суспільство запорука безпекової стійкості держави.
avatar