реклама партнерів:
Головна › Новини › Поради

Просто й смачно!

Картопля, запечена у фользі

Добре вимити 4 картоплини сорту, що швидко розварюється, почистити щіткою для овочів. Варити протягом 20 хвилин. Наколоти виделкою в кількох місцях.

Великий шматок алюмінієвої фольги для кожної картоплини змастити олією. Обгорнути картоплини і викласти на деко. Запікати 1 годину в розігрітій до 220°С духовці.
Розгорнути фольгу, розрізати навпіл кожну картоплину, придушити виделкою м'якоть і покласти туди тертий на дрібній терці сир. Перемішати. Можна подавати на стіл із салатом або солоними огірками.

Для приготування потрібно:
4 середніх картоплини
100 г твердого сиру

Смачного!

Джерело: The Epoch Times Україна




Теги:страва з картоплі, печена картопля


Читайте також






Коментарі (0)
avatar