Просто й смачно!
Картопля, запечена у фользі
Добре вимити 4 картоплини сорту, що швидко розварюється, почистити щіткою для овочів. Варити протягом 20 хвилин. Наколоти виделкою в кількох місцях.
Великий шматок алюмінієвої фольги для кожної картоплини змастити олією. Обгорнути картоплини і викласти на деко. Запікати 1 годину в розігрітій до 220°С духовці.
Розгорнути фольгу, розрізати навпіл кожну картоплину, придушити виделкою м'якоть і покласти туди тертий на дрібній терці сир. Перемішати. Можна подавати на стіл із салатом або солоними огірками.
Для приготування потрібно:
4 середніх картоплини
100 г твердого сиру
Смачного!
Джерело: The Epoch Times Україна
Читайте також |
Коментарі (0) |