реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

ПРОШУ НЕ ЗАРОБЛЯТИ ПОЛІТИЧНИЙ КАПІТАЛ НА ВІДВЕРТІЙ НЕПРАВДІ

Заява начальника головного управління культури, туризму і охорони культурної спадщини Чернігівської облдержадміністрації Сергія Мойсієнка
Актори Чернігівського обласного музично-драматичного театру ім. Шевченка, як і всі громадяни України вільні вчиняти будь які дії в межах Конституції, чинного законодавства і трудових угод – це норма діяльності головного управління культури, туризму і охорони культурної спадщини Чернігівської облдержадміністрації.

Проте, голова Чернігівської профспілки підприємців Олена Варнакові в інформації «На учасників акції «Вперед» почався адміністративний тиск», розміщеній 13.05.2011 р. на сайті «Високий Вал» звинуватила мене в адміністративному тиску на акторів театру, які 12 травня ц.р. взяли участь в акції.

Ці звинувачення побудовані на відвертій неправді:

1) 13 травня 2011 року я не зустрічався і не спілкувався з акторами Чернігівського обласного музично-драматичного театру ім. Шевченка, відсутній сам факт їх виклику до головного управління культури, туризму і охорони культурної спадщини Чернігівської облдержадміністрації.

2) Я з повагою ставлюся до будь-яких переконань і громадської діяльності за умови дотримання Конституції та чинного законодавства України. Ми живимо у вільній країні.

Вимагаю від голови Чернігівської профспілки підприємців Олени Варнакової спростування в засобах масової інформації абсурдних звинувачень на мою адресу. Також залишаю за собою право відстояти своє чесне ім’я і ділову репутацію в судовому порядку.

Сергій Мойсієнко
начальник головного управління культури,
туризму і охорони культурної спадщини
Чернігівської облдержадміністрації




Теги:Чернігів, день гніву, опозиція, Чернігівська ОДА, підприємці


Читайте також



Коментарі (0)
avatar