реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Росія - терорист, але трагедії у Чернігові можна б запобігти

У Чернігові після кацапського удару по театру імені Т. Шевченка, біля якого загинули семеро людей і більше сотні постраждали, оголошено триденну жалобу.

Уже всім відомо, що в театрі проходила виставка дронів, де були військові (хоч і в цивільному), виробники, журналісти... Загинули ж люди, які взагалі були далекі від цієї теми - випадкові пасажири на зупинці громадського транспорту, дівчинка, що гуляла в парку, жінка, яка йшла з церкви...

Якою була така нагальна потреба проводити масовий захід у центрі міста, в театрі? Тим паче захід, спрямований на гроші - заради здобуття контракту від міністерства оборони? Проте організаторка заходу Марія Берлінська всю вину переклала на когось.

Олексій Бик, воїн ЗСУ: " Взагалі, Берлінська разом з посадовими особами Чернігівської адміністрації в цю мить мали б бути затримані і давати свідчення. Бо ймовірність того, що хтось саме із них навів ракетний удар - майже 100%.
Натомість вона пише допис, в якому головними є дві тези:
- подію нам дозволили, отже, я не при ділах
- ми всіх попередили про ракетну небезпеку, тому самі винні.
Жодного співчуття до загиблих, до випадкових потерпілих. Жодного жалю. Цинічна тварина з закривавленими руками.
Лівацтво - психічне відхилення, хвороба совісті".

Постраждали музично- драматичний театр імені Т.Шевченка, книгарня "Інтермеццо", школа №3, П'ятницька церква, магазини і кав'ярні, багато приватних квартир залишились без вікон, а деякі - без дахів. Звісно, винна Росія, але ж і наші недоумки, що під час війни організовують такі масові заходи винні також.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Олексій Бик, удар по Чернігову, Чернігівська ОДА, Чернігів, ракетна атака


Читайте також



Коментарі (0)
avatar