реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Прокуратура зайнялася срібнянським рейдерством

26 серпня до чергової частини Срібнянського РВ УМВС України в Чернігівській області надійшло повідомлення від представника одного з сільськогосподарських товариств про те, що на полях у селах Іванківці та Поділ Срібнянського району невстановлені особи, використовуючи пристрій для стрільби та предмети у формі ножа пошкодили гуму на колесах шістьох комбайнів марки «John Deere», що належать даному сільськогосподарському товариству.

Крім того, в ході вказаних подій невстановленими особами було заподіяно побої інспектору-кінологу, який на той час перебував на місці події при виконанні службових обов’язків по забезпеченню охорони громадського порядку.

На місце події виїжджали прокурор Срібнянського району С.Шевченко, заступник начальника УМВС в області Е.Гребенюк, начальник УБОЗ УМВС в області О.Силкін, начальники Срібнянського РВ, СОГ РВ та СОГ УМВС в області в повному складі, УДСБЕЗ, СУ, експерт НДЕКЦ.

Відомості про кримінальні правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296, ч. 2 ст. 345 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням вогнепальної або холодної зброї; умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

Досудове розслідування за вказаними фактами проводить Срібнянський райвідділ міліції.

Вживаються заходи щодо встановлення та затримання всіх причетних осіб.
Хід досудового розслідування по даним кримінальним правопорушенням взято на контроль прокуратурою області.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:прокуратура Чернігівської області, Дружба- нова, рейдерство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar