реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Прокуратура відкрила спортивну базу

Журналісти жартували:"Сергію Сергійовичу, краще б ви взяли міський парк чи стадіон імені Гагаріна -- був би порядок!". Прокурор області віджартовувався: "Міський голова балотується у Верховну Раду -- так що не втягуйте мене в політику!".

Але ж дійсно: те, що зробила прокуратура на своїй базі відпочинку біля Десни -- ніяк не може зробити міська влада ні в міському парку, ні на стадіоні, зрештою; навіть на Валу чи по алеї до "Дружби" місто не може впорядкувати навіть хворі дерева... А тут -- така база!

Прокурор області Сергій Мірошниченко навіть слова не казав на відкритті спортивної бази прокуратури -- а для чого, хай гості говорять! І вони хвалили -- заступники обласного та міського голів Валентин Мельничук і Олександр Сердюк, начальник обласного управління фізкультури та спорту Микола Лазаренко та інші.

Вдалося прокурору області звести разом і владик протилежних конфесій -- архієпископи московського та київського патріархатів Амвросій та Євстратій говорили також напутні слова юним і не дуже футболістам, які свято відкриття стадіону відзначили першою грою. Шкодую, що не встиг зафотографувати, як владики по-християнськи обнімалися і цілувалися...

Директор "Домобудівника" Роговой запевнив, що за два місяці весь комплекс буде завершений: і шахово- шашковий клуб, і зал для офіційних делегацій. Ось тільки ні сауни, ні поля для гольфу журнаілсти не побачили, бо їх нема.

Споруджений на узбережжі Десни одним з лідерів будівельної галузі в регіоні — ПАТ “Будівельна компанія “Домобудівник ” — спортивний комплекс має все необхідне для занять ігровими видами спорту та фізкультурою:з футбольне, баскетбольне, волейбольне поле, майданчик спортивних снарядів.

Незрозуміло ще, як все це буде захищатися від бажаючих ламати і псувати, адже одного сторожа без огорожі явно буде замало. А прокурор області Сергій Мірошниченко будує подальші плани:" Ось той канал зробимо для змагань на воді!".

Здається, це перша спортивна споруда, зведена в Чернігові за всі роки незалежності. Чи не так?

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Спорт, Сергій Мірошниченко, Чернігівська обласна прокуратура


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Щось СБУ выдстає в цьому напрямку.
avatar
2
Стадіон Гагаріна вже років зо 3 як не належить Соколову, а Мінмолодьспорту чи як воно там? Треба б це знати.
avatar