реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Прокуратура проти незаконної автозаправки у Чернігові

Прокуратура міста Чернігова продовжує відстоювати у суді позицію щодо незаконності рішення міської ради, яким дозволено розпочати будівництво автозаправної станції, без врахування думки громади.

Як вже раніше повідомлялося, Господарським судом області задоволено позов прокуратури про визнання недійсним рішення міськради Чернігова про зміну цільового призначення земельної ділянки по вулиці Шевченка 160-б, яке дозволило розпочати розробку проектної документації для будівництва АЗС.

Однак на даний час це рішення суду, яким задоволено позовні вимоги прокуратури, оскаржено замовником будівництва до Київського апеляційного господарського суду.

Крім того, в провадженні Господарського суду Чернігівської області перебувають позови прокуратури про звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки та повернення земельної ділянки міськраді у зв’язку з закінченням строку дії договору оренди. Розгляд справ призначено на 10 січня наступного року.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:прокуратура Чернігівської області, Чернігівська міська рада, Автозаправка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Така довга тяганина в цій справі, в якій все ясно як божий день, свідчить про могутність корупції в міськраді. Остаточне рішення в цій справі покаже хто переможе - корупція, чи справедливість.
avatar