реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Призначенка на "Довженко- центр" жодного фільму Довженка не знає

Юлія Каждан усе ж прибула в Довженко-центр, аби возглавіть (чи, точніше, обезголовити) установу. Її просто не пустили... Хоча на питання журналістів, чи справді вона є кінологом, сказала, що ні, йдеться не про професію - гіпноз її хобі. Щось не склалось з гіпнозом цього разу - людей складніше гіпнотизувати, аніж собак. А так хотілося б - щоби всє людішкі по команді...

Молоді - а це були молоді люди! - усе пояснили тій Юлії: хто вона і навіщо вона владі, яка діє цинічно і безконтрольно. Діє за неписаними законами тоталітарної держави, вочевидь позичених у вєлікаго сєвєрнаво сасєда. Бо яка ж це демократія, коли чиновники Держкіно слухають команд тільки дресирувальників-гіпнотизерів з Банкової (сумнівів у цьому, на жаль, немає), а нас з вами, громадянське суспільство, просто не помічає.

От, сьогодні мусили б помітити. Хоча до перемоги далеко, ця публіка хоч і примітивна, але в неї тактика орди: будуть гамселити далі, чим далі підступніше.

Та сьогодні хоч і локальна, хоч і проміжна, а все ж перемога. Спасибі колективу Довженко-центру, спасибі всім, хто приєднався!

Сергій ТРИМБАЧ



Теги:Сергій Тримбач, рейдерство, ДОВЖЕНКО, українське кіно, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar