реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Приватизація на користь гебні і комунії

Про реформи Єгора Гайдара. Сьогодні 8 років відколи він помер. Він провів приватизацію на користь партійної номенклатури, гебістів і бандитів. Він сам про це відверто говорив. Так само висловлювався його однодумець Чубайс, мовляв, віддали майно тому, хто був ближчий до нього. Крім того, добродушний з вигляду Гайдар писав, що у влади має бути останній полк, який готовий буде за цю владу постріляти. Тобто вбити співгромадян, які чимось невдоволені і готують бунти.

Він онук письменника Аркадія Гайдара, який звихнувся на вбивствах. Він був полум'яним більшовиком. Оцей більшовизм передався і онуку. Він відчував себе частиною класу совєцької номенклатури. Він був плоть від плоті її представником. І це, мабуть, якось передається.

Аналогічні реформи відбулися і в Україні. Тут власність отримали похмурі совки. Подивіться на понурі фейси Суркіса, Медведчука, Єфремова, Пашинського. Ви знаєте, що найгидотніші речі в світі робляться з найсерйознішми обличчями. Саме вони продовжують практику феодального управління державою. Не обов'язково прямо. Вони можуть за кулісами впливати на політиків.

Іноді серед них трапляються винятки. Але в масі своїй совок при майні і владі це дуже показовий персонаж.
Тим часом, наш народ може влаштувати Майдан раз на десять років. Але системно і постійно тиснути на совків феодалів він не навчився. Отож, триватиме все це, доки не виздохне останній, хто народився в совковому рабстві. Я теж там народився, але помирати ой як не хочеться:))))

Юрій ЛУКАНОВ



Теги:Юрій Луканов, Єгор Гайдар, приватизація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar