реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Фінплан Ніжина буде затверджений напередодні Нового року

Фінансове управління Ніжинської міської ради заявило, що вони вже почали формувати проект міського бюджету на 2013 рік, з подальшим поданням його на затвердження сесії міської ради.

Міський голова Ніжина Михайло Приходько теж зазначив, що він зараз проводить необхідні консультації з депутатами, з фінансовим управлінням та з керівниками комунальних підприємстви для того, щоб врахувати побажання всіх й запланувати головний кошторис громади таким чином, щоб він сприяв стабільному функціонуванню громади в наступному 2013 році».

Перед затвердженням бюджету сесією Ніжинської міської ради проект міського бюджету на 2013 рік пройде обговорення на постійній депутатській комісії з питань фінансів та бюджету, комісія відбудеться 26 грудня 2012 року. Робота депутатської комісії пройде в розширеному складі, на якій будуть присутні начальники управлінь й відділів Ніжинської міської ради, керівники комунальних підприємств м. Ніжина та всі бажаючі депутати міської ради.

28 грудня відбудеться позачергова 36 сесія Ніжинської міської ради, на який буде фінансовим управлінням представленний на затвердження міський бюджет м. Ніжина на 2013 рік.

Депутат Ніжинської міської ради
Максим БАГРІНЦЕВ



Теги:Максим Багрінцев, міська рада, бюджет міста, Ніжин


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Приходько М.В. получил 52 тыс. отпускных при том, что бюджетникам денег зась. Максим? Ау! Как, не прошла любовь к меру.
avatar