реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Приходьте розмальовувати стіну!

Центр «АХАЛАР» і арт-студія «Колібрі» запрошують чернігівців взяти часть у цікавій події -- розфарбовуванні величезної складської стіни біля жіночої колонії (вул.Вороного,25).
За вказаною адресою встановлений дитячий майданчик – подарунок чернігівських підприємців малюкам з Будинку дитини, що розташований на території в’язниці, а також малятам прилягаючого мікрорайону.
Мета акції – облагородити цю територію, розмалювати похмуру стіну яскравими кольорами (до речі, її площа – близько 200 кв.м). Простору для творчості, фарб, балончиків і пензликів вистачить на всіх!

Акція «Розмалюй своє місто!» буде проходити 26 червня з 10.00 до 16.00. Організатори запрошують всіх бажаючих – представників влади, журналістів з дітьми, мешканців сусідніх будинків! Для багатьох цей процес може стати втіленням дитячої мрії про малювання на тіні. Як правило, в дитинстві нам цього робити не дозволяли smile

Приходьте в одязі, який не шкода забруднити. А також приносьте фотоапарати, щоб зафіксувати цю незвичайну подію для історії. Незважаючи на те, що арт-студія «Колібрі» підготувала деякі ескізи, складську стіну можна прикрасити силуетами і автографами учасників акції!

Додаткова інформація за тел.: 93-44-43, 677-312, а також на сайті www.ahalar.org.ua




Теги:Розмалюй своє місто!, АХАЛАР, студія Колібрі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar