реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Маєш талант? Отримай стипендію!

Усі талановиті чернігівські діти та підлітки, учні та студенти з малозабезпечених родин можуть взяти участь у конкурсі на отримання стипендії. Про це Центр АХАЛАР повідомляє на сайті http://ahalar.org.ua. Конкурс проходить у рамках програми "Ренесанс Милосердя" - першої в чернігівському регіоні програми, що підтримує талановиту молодь, і яку вже п’ятий рік «фінансують» жителі Чернігова. Адже всі кошти для неї були зібрані під час благодійних акцій.

За словами директора програми Вікторії Солоніциної, «Ренесанс милосердя» допомагає перекинути місток між талановитою молоддю і тими, хто має бажання і можливість підтримати юних чернігівських зірочок.

Наприкінці 2010 року Центр АХАЛАР за допомогою Антикризової гуманітарної програми фонду «Відродження» реалізував перший етап програми «Ренесанс Милосердя – 2010» - був проведений благодійний концерт «Джаз запрошує друзів». Ця акція зібрала 10 060 грн., які поповнили вже існуючий в організації стипендіальний фонд. Таким чином, загальна сума коштів фонду на сьогодні становить 40222 грн.

1 березня 2011 р. стартував другий етап програми – безпосередньо сам конкурс на отримання стипендій. Його мета - підтримати талановитих дітей і молодь віком до 21 року; зміцнити соціальні зв’язки учнів та студентів з рідним містом – Черніговом; сприяти формуванню позитивного іміджу нашого міста. Аби стати учасником конкурсу, треба заповнити відповідну заявку (її можна знайти на сайті Центру АХАЛАР чи в міському Центрі соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді) та подати на розгляд експертної комісії певні документи до 15 квітня.

Конкурс відбудеться для представників трьох вікових категорій: а) від 5 до 10 років, б) від 10 до 15 років, в) від 15 до 21 року. Перевагу мають молоді люди, котрі постійно проживають у м. Чернігові, навчаються у школах і училищах чи є студентами вищих навчальних закладів, котрі проявили великі здібності у таких напрямках: а) вокал, б) музичне виконання, в) образотворче мистецтво. Важливий також і соціальний фактор: подавайте заявку, якщо ваша родина перебуває в скрутному матеріальному становищі.

Максимальний розмір стипендії може становити 1000 гривень. Підтримку програмі «Ренесанс милосердя» надають Фонд ім. Стефана Баторія та Чернігівський міський Центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді. Інформаційну підтримку здійснює Чернігівська Медіа Група.

Додаткова інформація за тел. 678-607, 678-604 чи за електронною адресою: [email protected]

Вікторія Кудіна







Теги:АХАЛАР, стипендія, талант, «Ренесанс милосердя»


Читайте також



Коментарі (0)
avatar