реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Прийом луганських дітей в голови Чернігівської ОДА

Учора учасники акції «Ми – діти єдиної країни» – 25 школярів із міста Рубіжне Луганської області – відвідали Чернігівську ОДА і поспілкувалися з головою Валерієм Кулічем. Про це розповідає сайт Чернігівська ОДА

Як ми вже повідомляли раніше, Чернігівщина нині приймає групу дітей із Луганщини. Серед екскурсій, зустрічей з однолітками та загалом насиченої ознайомчо-розважальної програми делегація школярів та їхніх учителів зустрілися з головою ОДА Валерієм Кулічем, аби поділитися враженнями від відвідин нашої області.

«Приємно вразила гостинність, із якою нас приймають. Навіть ніяково було спочатку, але згодом ми відчули себе дійсно бажаними гостями і легко знаходимо спільну мову з однолітками та всіма, з ким маємо нагоду спілкуватися, – поділилися школярі. – Ми вже назбирали такий обсяг вражень, знань і подарунків, що стане, аби поділитися з усіма друзями вдома».

Учнівська делегація та вчителі відзначили високий рівень організації їхніх вакацій, подякували всім причетним та запросили здійснити зустрічний візит.

У свою чергу, в ході живого й невимушеного спілкування з юними рубіжнянцями, Валерій Куліч акцентував увагу на тому, що історія української державності тісно пов’язана і настільки ж глибока і древня, як і Чернігівщина. Він запросив дітей вступати до вищих навчальних закладів нашої області, на що учні одразу ж погодилися, адже, крім іншого, вони відвідали Ніжинський державний університет ім. Миколи Гоголя, який залишив у них дуже позитивні враження.

Проаналізувавши культурні паралелі та відмінності, особливості історії та враження від області сьогодні, учасники зустрічі обмінялися сувенірами та зробили пам’ятний знімок.

У рамках акції «Ми – діти єдиної країни» учнівська делегація з Рубіжного пробуде на Чернігівщині ще два дні. Голова ОДА Валерій Куліч запевнив їх у готовності й надалі брати активну участь у подібних програмах.



Теги:Чернігівська ОДА, Валерій Куліч, російсько- українська війна, Рубіжне, Луганська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar