реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Приберіть те залізяччя!

Безглуздо напичканого мілітарного совіцького заліза в українських музеях вистачає! Навіть після перших кроків декомунізації.

Важка техніка, яка заповнила майданчики біля деяких краєзнавчих музеїв, аж ніяк не вписується в завдання патріотичного виховання української молоді чи ще чогось серйознішого. У всякому разі навіть "славити" в такий спосіб зброю- річ безглузда. Бо,для чого,коли залізний мотлох для українця є ворожим?

На Новгород-Сіверщину восени 1988 року, за рознарядками вищого партійного керівництва, місцевий районний комітет кпрс притягнув аж три зразки зброї совецької армії! Бо тоді, внаслідок реформ Горбачова, занадто похитнулось " ідейне" підґрунтя союзу, а совіцька система, яка за- тріщала за всіма напрямками, потребувала додаткових трендових " вливань"!? Треба було знаходити шлях виходу з вакуумного стану,який на думку комісарів в кабінетах райкомів 70 років працював немов " годинник"!?

От ідеологами місцевого комуністичного штабу на Новгород-Сіверщину і було доставлено в місто самохідну артилерійську установку ІСУ-152 та дві гармати. Привезли списаним інвентарем зі складів совецької армії.

До речі, за кілька років до Незалежності 1991 року такого штибу операції ще не перетворилися на прибуткову справу високопоставлених чуваків в столиці. Сей бізнес продвинуті функціонери візьмуть в свої руки за кілька років, започаткувавши знищення ЗС України, даючи старт формування своїх мільйонно- мільярдних статків від розграбування армійської зброї.

А восени 1988 року, встановивши в Новгороді -Сіверському самоходку, а дві гармати: на березі річки в Биринському напрямку та за Лоскою по дорозі до Чернігова-мілітарну акцію більшовики -ленінці присвятили, як се безглуздо не звучить, подіям Другої світової!?

Хоча й коню зрозуміло, що встановлення зброї було черговим ідеологічним рекламним заходом для комуно совецької системи,черговим кроком до фальшування історії німецької совецької війни та примітивним агітаційним жестом!?

Отож, ці об'єкти мають бути ДЕКОМУНІЗОВАНІ, зняті, як відверто ворожі для Української історії та піти( коли є придатними!) на потреби наших славних ЗСУкраїни!
Слава Україні!

Борис ДОМОЦЬКИЙ



Теги:Борис Домоцький, Лоска, декомунізація, Новгород- Сіверський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar