реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Президент Ізраїлю радить українцям забути історію

Він вважає, що історію, крім духовних надбань культури та літератури, варто відкинути і закликав Україну разом з Ізраїлем працювати в науково-технічній сфері.

Як повідомляє УНІАН, виступаючи з лекцією «Політичні та економічні виклики в епоху глобалізації», організованої фондом «Ефективного управління» в Кабміні, президент держави Ізраїль Шимон ПЕРЕС сказав: "Якби мене українці спитали пораду, я б сказав: забудьте історію. Історія неважлива взагалі".

Те, що необхідно вивчати історію, щоб не повторювати помилок минулого, він назвав нонсенсом. «Вам не вдасться повторити помилки минулого, ви просто наробите нових помилок. Немає там що вчити в цій історії», - сказав президент Ізраїлю.

Цікаво: а якщо би в Ізраїлі, напередодні дня пам"яті Голокосту, український президент закликав:" Забудьте історію!", що би було? Гевулт!

До речі, Ізраїль досі, як і Росія, не визнав Голодомор в Україні геноцидом. Чого б то?




Теги:Ізраїль, память, Голодомор, євреї


Читайте також



Коментарі (9)
avatar
1
Без знання історії немає майбутнього у жодної країни.

Перес нехай забуде про Голокост тоді, побачимо...
angry

avatar
2
Та все пояснюється досить просто, лиш прочитайте на сайті СБУ список прізвищ осіб, причетних до організації і впровадження голодомору. Там є достатньо кагановичів, кацманів і т.п.
avatar
3
Ну а почему он дает советы все забыть...и отношение казаков сечи к избранным корчмарям и более поздний период вынужденной оседлости для паразитирующих на славянских территориях, а сегодня превращение славянского государства по национальному признаку в одну из областей земли обетованной....Ну почему Перес ваших в новейшей истории народы не любят......
avatar
4
А представители БОГОМ избраного народа,не хотят ли,забыть свою историю,праздники,родословные ,БИБЛИЮ в целом?Нечего там учить,да?Человек с мудрого народа,а говорит как глупец,(вибачте його мудрі українці)
avatar
5
Он прав 100%! Историю - лживую - которой пичкали нас со времён Елизаветы 2 пора напрочь забыть и начать восстанавливать по летописям истинную историю, в которой говорится, что НЕТ ТАКОЙ НЦИОНАЛЬНОСТИ - УКРАИНЦЫ! ЭТО ОБМАНУТЫЕ РУССКИЕ ЛЮДИ! РУСЬ - БЫЛА ГОСУДАРСТВОМ ПРЕДКОВ РУССКИХ ЛЮДЕЙ. А НЕ КАКИХ НЕ УКРАИНЦЕВ, А ЗНАЧИТ - КОРЕННОЙ НАРОД РОССИИ И УКРАИНЫ - ЭТО ОДИН НАРОД - РУССКИЙ НАРОД!!!
avatar
6
Сергей, ти не прав. Українці і рускі -- це різні нації. І не тільки тому, що в них усе різне зовні: мова, традиції тощо, а насамперед тому, що у них психоповедінка (те що не змінюється) різне. Не бачити цього не можна. Те, що Бог розділив, ніхто не склеїть. Подумай, якщо українці та рускі є одним народом, то за стільки століть російщення вони давно би стали рускими. Отож, не обманюй себе. Якщо ти українець, а вважаєш себе руским, то все одно залишишся українцем. Суть твоя не зміниться, і будь-хто вичислить твою мімікрію.
avatar
7
Насколько же надо быть безграмотным. чтобы не знать, как проверяются на родственность слова? Этому учат уже в третьем классе как в русской, так и в у украинской школе! Напоминаю: если слова имеют общий корень, то эти слова - родственные, если же они не имеют общего корня, то это НЕ родственные друг другу слова. СЛОВА "РУСЬ", "РУСИЧ", "РУСИН" И "РУССКИЙ" (ЧЕЛОВЕК, НАРОД) ИМЕЮТ ОБЩИЙ КОРЕНЬ - "РУС"! ЭТИ СЛОВА - РОДСТВЕННЫЕ! СЛОВА ЖЕ "РУСЬ"И "УКРАИНЦЫ" НЕ ИМЕЮТ ОБЩЕГО КОРНЯ - ЭТО ЧУЖЫЕ ДРУГ ДЛЯ ДРУГА СЛОВА!!! ТАКИМ ОБРАЗОМ РУССКИЙ НАРОД - КОРЕННОЙ НАРОД ДРЕВНЕЙ РУСИ, А ЗНАЧИТ И УКРАИНЫ! УКРАИНЦЫ - НАРОД ПРИШЛЫЙ НА ЭТОЙ ЗЕМЛЕ, А ЗНАЧИТ, ЕСЛИ ЧЕМ-ТО НЕДОВОЛЬНЫ, ТО КАТИТЕСЬ ТУДА НА ХРЕН, ОТКУДА ПРИШЛИ ВАШИ ПРЕДКИ НА ЭТУ ЗЕМЛЮ!!!
avatar
8
Ты в корне не прав, а потому, что плохо знаешь историю! И в Киеве и в Москве в школах учили грамматику по одному учебнику - Мелетия Смотрицкого. А это значит, что разговаривали НА ОДНОМ ЯЗЫКЕ! Украинская мова появилась значительно позже на территории, оккупированной поляками. Русский язык начал смешиваться с польским, вот и появилась мова. Если ты со мной не согласен, тогда назови хоть одно слово в украинском языке, которого бы не было ни в русском, ни в польском языке.
avatar
9
А ми і бачити не повінні. Він, Перес, нехай забуває про свою історію- справжню, вистраждану, а то- дивись і надуману(!?) А ми, українці, будемо свою- вічно памятати!!! І так завжди - з Пересом чи без Переса. Можливо за таких умов-нас більше ніколи не обдурять ті, які хочуть, щоб ми все своє забули!. Отакої! Не проспіть знов, шановні УКРАЇНЦІ!!! Іван Очеретний, вільний журналіст.
avatar