реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Представник Порошенка продовжує війну з БЮТом

Народний депутат України від Чернігівщини, довірена особа Петра Порошенка Владислав Атрошенко на своїй сторінці у Фейсбуку зразу після виборів Президента різко виступив проти команди БЮту в області, не називаючи, проте, головного керівника тої команди.

Владислав Атрошенко пише: "Зміни на краще в Україні, за визначенням, неможливі без змін на краще на Чернігівщині і без змін на краще у Чернігові зокрема. На попередній сесії лакмусовим папірцем непрозорості, корупційності роботи місцевої влади було прийняте, за порушення всіх можливих і неможливих норм регламенту, головуючим на сесії – секретарем від БЮТ паном Кухарем – питання щодо виділення трьох гектарів землі в Ялівщині

Переконаний, що більшого «внеску» в програш вибори Ю. Тимошенко, ніж робота діючої БЮТівської влади і в Чернігові, і в Чернігівській області – ніхто не міг зробити.

Я в черговий раз звертаюся до обласної та до міської прокуратури: за чиєю вказівкою ви затягуєте час розслідування? Чи були ознаки злочину в діях БЮТівського секретаря міської ради? Якщо були, то чому він досі не притягнутий до кримінальної відповідальності? Дайте звіт по цьому питанню громаді!".
Нагадаємо, що голова земельної комісії у міській раді Юрій Тарасовець заявив, що й Атрошенко був раніше причетний до дерибану землі в Ялівщині.

Атрошенко натякає на продажність міського голови Олександра Соколова: "Я звертаюся до мера міста, пана Соколова: враховуючи великий суспільний резонанс по цьому питанню, вважаю за необхідне накласти вето і оприлюднити це рішення. Натомість ви просто не підписали це рішення. Особисто я розцінюю, як вивішений вами цінник на можливість у майбутньому підписати це рішення".

Представник Порошенка по-майданівськи рішучий: "Я звертаюся до всіх чернігівців, до небайдужих громадян, до громадських організацій: ми вочевидь бачимо, що БЮТівська влада в області і в місті злигалася з «регіонами», які возили тітушок, які били потім же членів партії і всіх українців на всіх майданах. Сьогодні вони голосують разом, вирішують питання разом, призначають на посади з невідомих причин керівників разом і разом проводять такі злочинні рішення, як ми бачили".

Щоправда, сам Атрошенко донедавна був членом фракції Партії регіонів і голосував за диктаторські закони 16 січня, за що його прізвище було внесене на Чорну дошку євромайдану.

Народний депутат закликає: "Шановні чернігівці! Прийдіть, будь ласка, 27 травня о 10 ранку під стіни корумпованої Чернігівської міської ради на чолі з БЮТ, щоби відстояти закон, щоби відстояти своє право жити в іншому місті і в іншій країні. Іншого шляху у нас немає!"



Теги:Владислав Атрошенко, Дубіль, Олександр Соколов, БЮТ, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
"продовжує війну з БЮТом" не "Представник Порошенка", а ті хто з нічого робить собі заробіток на дурнуватих публікаціях в ЗМІ.
avatar
2
А, так це ви, так званий Олександр Миколайович (бо анонім), мені заплатите?
avatar