реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Владислав Атрошенко хоче стати міським головою Чернігова

Народний депутат України Владислав Атрошенко сьогодні, 11 червня, заявив, що готовий боротися за крісло Чернігівського міського голови на місцевих виборах, якщо у цьому буде потреба, повідомляє сайт ПіК.

За його словами, «загроза», яка може змусити його брати участь у виборчій кампанії на «невдячну роботу мера міста» це формат Чернігівської міської ради, який ймовірно отримати після місцевих виборів.

«Загроза полягає у тому, що одна і та ж бізнес-група: БЮТ, Опозиційний блок і Радикальна партія, яка іде різними шляхами, має певні шанси об’єднатися у міськраді і створити певну загрозу для розвитку міста і для громади»,- відзначив Атрошенко.

Зрозуміло, що нардеп мав на увазі прилуцьку бізнес-групу «Європа», яку пов’язують з народним депутатом від партії «Батьківщина» Валерієм Дубілем, керівником обласного осередку Радикальної партії Олегом Авер’яновим та депутатом Чернігівської обласної ради, головою обласного осередку Опозиційного блоку Анатолієм Мирошниченком.

Тому, партійний осередок не виключає можливості того, що Атрошенко піде на міського голову Чернігова.

За його словами, якщо виникне така «загроза», він радитиметься з Президентом України Петром Порошенко та одно партійцями, чи варто йти на «втрату депутатського мандату Атрошенка».

«Безумовно це буде показувати соціологія. Але, якщо ми матимемо загрозу для Чернігова, то ми не можемо далі дозволити щоб Чернігів жив за принципами, якими жив останні роки»,- підсумував Владислав Атрошенко.



Теги:Владислав Атрошенко, Олександр Соколов, Опозиційний блок, БЮТ, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar