реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

ПР та КПУ заборонили в двох областях

Тернопільська та Івано-Франківська облради прийняли рішення про заборону діяльності та символіки КПУ та Партії регіонів на території своїх областей.
Про це йдеться в рішеннях позачергових сесій облрад, які відбулися 25 січня
.

"Відповідно до статей 2, 3, 4, 21 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" обласна рада вирішила: схвалити звернення обласної ради до членів Івано-Франківської обласної організації Партії регіонів та прислужників діючого режиму; заборонити на території Івано-Франківської області діяльність і використання символіки Партії регіонів і Комуністичної партії України як таких, що суперечать національним інтересам і порушують права і свободи громадян України", - йдеться в рішенні Івано-Франівської облради, підписаному головою облради Василь Скрипничук.

Аналогічне рішення ухвалили місцеві депутати і у Тернополі. Також облрада визнала Народну Раду України, та прийняла рішення створити виконком й почати організацію Загону народної самооборони.

Місцеві депутати також ухвалили рішення звернутися до міністра МВС України Віталія Захарченка та начальника УМВС України щодо наказу про передислокацію спецпідрозділів, й причини та завдання, що ставляться перед ними.

Українська правда



Теги:КПУ, Майдан, народна рада, пр


Читайте також



Коментарі (0)
avatar