реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Позачергова сесія Ніжинської міської ради

14 грудня пройшла позачергова 35 сесія Ніжинської міської ради. Позачергова сесія була ініційована міським головою М. Приходьком з приводу внесення змін до міського бюджету 2012 року.

Депутати міської ради прийняли всі запропоновані зміни до бюджету, які стосувалися виділення коштів на встановлення новорічної ялинки та видатки на закупівлю засобів для прибирання доріг Ніжина від снігу.

Депутати від Партії регіонів М. Ступак, А. Походня, С. Пархоменко та О. Багнюк намагалися зірвати сесію міської ради й заважали іншим депутатам висловлювати свою політичну позицію й чим самим порушували ст. 18 та 19 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад». Депутати міської ради будуть звертатися до обласного керівництва Партії регіонів, щоб таких депутатів виключичи з партії.

Перед сесією в день вшанування пам’яті ліквідаторів наслідків на Чорнобильській АЄС депутати міської ради з мером м. Ніжина М. Приходьком здійснили покладання квітів до пам’ятного знаку жертвам катастрофи на Чорнобильській АЄС й вшанували пам’ять ліквідаторів наслідків на Чорнобильській АЄС.

Максим БАГРІНЦЕВ, депутат Ніжинської міської ради



Теги:міська рада, Ніжин, місцеве самоврядування


Читайте також



Коментарі (0)
avatar