реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Повстання кроликів

Ну, все, почалося – страшно героїчний наш Арсеній Яценюк оголосив початок …народного повстання. Тиран злякався і навіть не прийшов покласти квіти до Шевченка. Азаров же так перелякався, що зняв кепку. Світ завмер і жде штурму Межигір’я. Навіть Фідель Кастро прислав Че Гева… тобто Яценюку інструкцію штурму казарм Монкада.

…Звісно, читачі зрозуміли мою іронію. Вона, повірте, гірка, а не злорадна. Гірка, бо цей вічно юний опозиціонер, який уже встиг покерувати економікою Криму, Національним банком України, МЗС і Верховною Радою (про успіхи промовчимо), оголошує про свою, вибачте, дурість.

Адже оголосити повстання не можна – тільки переворот. Проте нинішня опозиція не здатна на нього, бо й сама в себе не вірить. Проте чомусь наївно думає, що в неї повірить народ.

Справжнє повстання виникає стихійно. Озлоблений і озброєний народ громить під час повстання не тільки вітрини магазинів та автомобілі (це зветься заворушеннями), але й маєтки у Межигір'ї та Конча- Заспі. Арсеній Петрович готовий, що повсталий народ прийде з вилами, якщо не з АКМ, і до його особняка в Конча- Заспі та запитає: «На яку зарплату все це збудовано?»…

Адже академік Юхновський з відвертою мудрістю старого воїна питав у лідерів бютівської опозиції: «А чим ви відрізняєтеся від влади?». Можливо, Яценюк їздить на «ДЕУ», а не на «Мерседесі»? Можливо, живе у звичайній трикімнатній квартирі, а не в особняку? Можливо відпочиває у Карпатах чи в Криму, а не за кордоном? І банківські рахунки тримає в Україні... Можливо… Та нічого не можливо, бо він навіть із членами своєї фракції у Верховній Раді не вітається! І він хоче, щоб йому повірив український народ? «Народ не візьмеш на макуху», -- писав колись Борис Олійник.

Арсеній Яценюк – розумний. Це факт. А дивишся на нього, слухаєш правильні слова і – не віриш. Зрештою, Вахтанг Кіпіані у чернігівській «Просвіті» прямо запитав: «А ви думаєте, що він був би кращим за Януковича? Я не впевнений».

Біда в тому, що наші політики все паскудять. Помаранчеву революцію. Мітинги, на яких стали платити гроші. Національну ідею, бо заглядають у рот як не Москві, то Брюсселю. Арсеній Яценюк замахнувся спаскудити і поняття народного повстання. Не вийде. Бо коли повстання вибухає, то народ громить. І не факт, що мажорний Арсеній (у 27 років із чернівецького таксиста став міністром економіки Криму – ми такі дурні, що й повіримо у його чистий, без олігархів шлях) уникне такого гніву.

Тож не варто викликати вовка з лісу. Особливо, якщо ти – приручений кролик.
Василь ЧЕПУРНИЙ






Теги:Арсеній Яценюк, опозиція, Конча- Заспа, профанація, повстання, Фронт змін


Читайте також



Коментарі (12)
avatar
1
Кролики,вперёд!!Ураааааааааааааааааа!!!!!!!!!
avatar
2
Единственно за что можно сказать спасибо ПРиматовской гей-кумпании, так это за то, что благодаря их цинизму и подлости Украина смогла увидеть всех негодяев, моментально вылезших в авторы, журналисты, социологи. Дурь и пакостность каждого стала видна. И вряд ли это прощают
avatar
3
Статья правильная, бьет ни в бровь, а в глаз. Что, Сеня, стыдно? Я бы на твоем месте повесился
avatar
4
vik, тебе никто не мешает повеситься на твоём месте. Тем более что это единственный выход для тебя и тебе подобных существ.
avatar
5
Украина,не трать энергии на провокаторов(Алексей, vik и т.п.). До них дело дойдет чуть позже. Все идет своим чередом!
avatar
6
А в чому тут провокація?
avatar
7
Кролики это не плохой выбор! А касаемо УРКАинцев, то Боже сохрани!
avatar
8
Сеня, перестать запугывать президента и народ ато окажешся там где юля и юра.
avatar
9
Вася, запугивать или запукивать? Что-то ВАНАеть очень
avatar
10
Коли опозиція на виборах боролася за владу, нам, патріотичним виборцям, казали -- не можна, мовляв, критикувати опозицію, бо вони ж свої, бо треба, щоб перемогли. Тепер же, коли взяли наші голоси, пукають у калюжу і хочуть, щоб ми й далі підтримували їх безбідне життя. Звісно, це стосується не всієї опозиції, а перш за все тої, що сама себе назвала об'єднаною і нікого не об'єднала....
avatar