реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Фронт змін" розвалюється?

Про свій вихід із партії «Фронт Змін» заявили на прес-конференції журналістам депутати Чернігівської районної ради Михайло Артюх, Олександр Мисюра, Віктор Кулага, Олексій Шевченко, Андрій Миронов та Микола Пищур.

Депутати розповіли, що таке рішення далося їм нелегко, але вони прийняли його тому, що виконуючий обов’язки голови обласної організації «ФЗ» Олександр Нерета відсторонює від роботи активних представників партії. Ситуація загострилася ще й тому, що Нерета просто захищає свої приватні інтереси, прикриваючись ідеями партії. Тобто партія потрібна йому тільки для того, щоб зміцнити свій бізнес через співпрацю з владою, наголошують депутати.

«Такий крок ми зробили з метою привернення уваги лідера партії Арсенія Яценюка щодо ситуації, яка склалася в Чернігівській обласній організації», - заявили учасники прес-конференції. Ми не виходимо із фракції, ми просто не хочемо, щоб спекулювали ідеями партії «Фронт Змін», - кажуть депутати.

Вони розповіли, що ніякої роботи в партії не ведеться, а в.о. голови обласної організації Олександр Нерета «здає» партію під владу. Крім того, депутати вважають нелегітимним перебування на посаді Нерети та Поліщука, який називає себе головою Чернігівської районної організації партії «ФЗ» без проведення будь-яких зборів.

Події і коментарі



Теги:Арсеній Яценюк, Фронт змін, Чернігівська районна рада, опозиція


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Це Дійсно так, Обушний - Нерета розвалили " Нашу Україну " тепер валять "ФЗ" невже це не бачить Яценюк.

Ганьба Нереті! Слава Україні - Героям слава !
avatar