реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Політв'язень буде почесним громадянином Чернігівщини

Левка Лук’яненка номіновано на присвоєння звання «Почесний громадянин Чернігівської області». Таке рішення ухвалено на засіданнікомісії з питань присвоєння звання «Почесний громадянин Чернігівської області».

Протягом року сесія Чернігівської обласної ради має право присвоїти 5-ти особам звання «Почесний громадянин Чернігівської області». Цього року на розгляд комісії було подано 10 кандидатур. Але враховуючи нинішні складні умови, у зв`язку неоголошеною війною та проведенням АТО в нашій державі, комісія досягла згоди обмежитися поки що однією кандидатурою на присвоєння цього почесного звання.

Вирішено на черговій сесії обласної ради присвоїти звання «Почесний громадянин Чернігівської області» та внести відповідний запис до Книги Почесних громадян Чернігівської області громадському і політичному діячу, Герою України, автору тексту Акту про Незалежність України, депутату Верховної Ради України чотирьох скликань Левку Григоровичу Лук’яненку.

Перший заступник голови Чернігівської обласної ради Олександр Кодола, який і вніс цю пропозицію, говорить: "Кандидатуру Левка Григоровича я вносив на розгляд комісії ще рік тому, коли був в опозиції у обласній раді. Сьогодні ця кандидатура об’єднала всіх членів комісії незалежно від політичних чи інших уподобань".



Теги:почесний громадянин, Олександр Кодола, Чернігівська обласна рада, Левко Лук'яненко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar