реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Боротьба за честь України - найпрофесійніша справа" - Левко Лук'яненко

Сьогодні на сесії Чернігівської обласної ради нашому земляку, Герою України, надзвичайному і Повноважному послу України Левку Лук'яненку вручено знак та документи про присвоєння звання "Почесний громадянин Чернігівської області". Приємну місію виконав голова обласної ради Микола Звєрєв.

Нагадаємо, що спочатку депутати визнавали почесними громадянами Кучму, Плюща та Масола - у звичних для себе координатах. Згодом все ж таки, під тиском Революції Гідности, визнали таким і Левка Лук'яненка.

На врученні нагороди Левко Григорович висловив радість, що ці депутати нарешті дозріли до розуміння, що "Боротьба за честь України - то найпрофесійніша справа".

Герой України заявив: "Москва, ця азійська орда, знову напала нас, але я радий, що саме на фронті прийшло розуміння: краще загинути в бою, ніж повернутися в колоніальне рабство. Я знаю, що на Чернігівщині є підготовлені сили для партизанської війни. І якщо Путіну прийде така шизія наступати звідси - орда ляже тут трупом".

Депутати та запрошені стоячи вітали нагородження легенди української нації. Щоправда, багато було й таких чинуш, що не аплодували...

Депутат, головний лікар обласної дитячої лікарні Олександр карета нагадав, що Левко Лук'яненко за рознарядкою КГБ працював електриком саме в цій лікарні і на питання головлікаря про освіту відповів: Я маю дві освіти - юриста, яку здобув у Московському університеті імені Ломоносова, і електрика, яку здобув у концтаборі".

Олександр Карета запросив Героя України відвідати лікарню і зустрітися з колективом. Запрошення було прийнято.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Герой України, Микола Звєрєв, Чернігівська обласна рада, Левко Лук'яненко, КГБ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar