реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Політміграція: від Яценюка до Королевської

Ігор Романенко, активіст Чернігівської організації "Фронту змін", який донедавна очолював обласний осередок, вийшов з партії та написав заяву про вступ до Партії Наталії Королевської «Україна – Вперед!».

Про це він сьогодні повідомив під час прес-конференції. За його словами рішення про вихід з партії написали також його колишній заступник Алла Ващенко та координатор підприємницької ініціативи «Фронту Змін» на Чернігівщині Олена Варнакова. Як пояснив Ігор Романенко, рішення про вихід з партії пов’язане зі зміною задекларованих «Фронтом Змін» принципів та цінностей.

«Я прийшов до «Фронту змін», оскільки повірив новому перспективному лідеру. Поглинання ж цієї партії «Батьківщиною» стало , по суті, рейдерським захопленням «Фронту». Зараз ці представники цих партій обговорюють списки, а не цілі, основою для об’єднання став поділ місць, а не спільний проект розбудови країни. Я не хочу бути в одній партії з Турчиновим, який використовує методи, що нічим не відрізняються від методів Партії Регіонів», - сказав він.

Ігор Романенко наголосив, що Арсеній Яценюк проміняв довіру прихильників на ілюзорне лідерство, а подібне «об’єднання» дискредитує позицію. За його словами, такі дії створюють в Україні політичні монополії, в той час коли люди бажають бачити нові обличчя в політикумі. Саме через це він написав заяву про вступ до партії «Україна – Вперед!».



Теги:Фронт змін, Королевська, Яценюк


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Тушки, а хто вас знає на чернігівщині ? Що ви гарне зробили ? Варнакова водила під час акції козу на центральній площі та зробила її калікою. А ще Обушний Олег " Фронтовик" наставив у списки депутатів "своїх Холуїв" , що прийшли на авторитеті Яценюка в депутати
і перебігли. "Вперед!" До Регіонів Алла Ващенко, Олена Варнакова, Ігор Романенко... Перина вам в попу і попутного вітру.
avatar