реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Політична Партія «Фронт Змін» проводила виборчу кампанію винятково в рамках чинного законодавства

Кампанія була досить складною і напруженою. Проти нас з боку конкурентів застосовувались методи нечесної боротьби: була знята вся зовнішня реклама кандидата на посаду міського голови від «Фронту Змін», застосовувалися брудні піар-технології та дезінформація у засобах масової інформації. Міська ТВК не взяла до уваги заяви членів комісій зі значним досвідом роботи на керівних посадах у ДВК, які були згодні працювати головами, заступниками голів та секретарями комісій, у результаті ми були непропорційно представлені у керівному складі дільничних комісій. Також протягом двох тижнів ТВК здійснювала безпідставні ротації членів ДВК від «Фронту Змін» та О.Обушного з дільниці на дільницю тощо.
Безпосередньо під час виборів наші спостерігачі та члени ДВК зафіксували ряд серйозних порушень, і на сьогодні юристи подали низку позовів до судових органів. Сподіваємося, нам вдасться відновити справедливість.
Проте, незважаючи на ряд перепон, Політична Партія «Фронт Змін» значно підвищила свій рейтинг та за попередніми підрахунками буде представлена у місцевих радах усіх рівнів.
Відповідно, щоб реалізувати програму розвитку нашого регіону та вирішити проблеми, котрі накопичувалися роками, ми готові співпрацювати із демократичними та конструктивними політичними силами, котрі отримають представництво у місцевих радах. Зокрема, одним із своїх потенційних партнерів ми вважаємо команду політичної партії «Батьківщина».
Ми переконані, що лише шляхом узгоджених дій демократичних та прогресивних політичних сил можна відстоювати інтереси жителів регіону та забезпечити його стабільний розвиток.
Чернігівська обласна організація Політичної Партії «Фронт Змін» висловлює щиру подяку всім нашим прихильникам за довіру та підтримку.

Джерело: прес-служба Чернігівської обласної організації Політичної Партії «Фронт Змін».






Коментарі (1)
avatar
1
Обушний, з речами на вихід !!!! ???? .....
avatar