реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Погрожують перекриттям доріг

Працівники підприємства «ЧеЗаРа» розгублені але настроєні рішуче: якщо їх вимоги не будуть задоволені – обіцяють перекривати дороги. Хоча до чого тут місто – зовсім не зрозуміло, адже мова йде про підприємство, на якому держава мала донедавна блокуючий пакет з 25 відсотків акцій, а решта – у приватних руках.

Мова йде про колишній Чернігівський радіоприладний завод, що належав до військово – промислового комплексу СРСР і навіть у незалежній Україні його керівництво залишалося вірним Москві, за що колишній директор отримував від Путіна і орден «Дружби народів». Підприємство як об’єктивно (занепад всього військово – промислового комплексу), так і спеціально доводилося до банкрутства і тільки отой блокуючий пакет заважав повному знищенню підприємства.

Проте нові власники знайшли вихід, як не платити людям зарплати – підприємство розділили на три частини і тепер навіть рішення суді по виплаті зарплат неможливо виконати: на основному заводі навіть не лишилося обладнання.
Працівники заводу вийшли на попереджувальну акцію протесту, бо вже 7 місяців не отримують зарплати. А дехто не бачив її вже 15 місяців… Протестуючі кажуть, що їх, таких обдурених – 210. Борг становить 3 мільйони 800 тисяч. Підприємство на грані зупинки, адже навіть опалення керівництво не підключає.
"Голос України"



Теги:ЧеЗаРа, агенти Москви, ВПК, борги по зарплаті


Читайте також



Коментарі (0)
avatar