реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Подорожуйте віртуально! А тоді -- реально...

Інтерактивний конкурс «Найкращий туристичний Інтернет-проект Чернігівщини» стартував.

9 червня у конференц-залі Головного управління культури, туризму і охорони культурної спадщини відбулося засідання комісії обласного інтерактивного конкурсу «Найкращий туристичний Інтернет-проект Чернігівщини».

На засіданні, комісія вирішила продовжити прийом заявок на кращий Інтернет-ресурс туристичної направленості Чернігівщини до 20 червня.

Нагадаємо, що головною метою конкурсу є популяризація серед населення можливостей для відпочинку в Чернігівській області, підвищення інтересу до пізнання історії області, ознайомлення суспільства з туристичним потенціалом Чернігівщини, дати можливість маловідомим Інтернет ресурсам заявити про себе та підвищення конкуренції в сфері представлення Чернігівщини туристичної в Інтернет просторі.

До участі в конкурсі запрошуються Інтернет ресурси, головною тематикою яких є інформаційно-довідковий матеріал про пам’ятки історії, культури, архітектури, історичних особистостей і туристичні об’єкти Чернігівської області, та які направлені на пропагування відпочинку на Чернігівщині.

Заяви на участь у конкурсі приймаються від фізичних та юридичних осіб, які є власниками Інтернет ресурсів в довільній письмовій формі на електронну адресу: [email protected]

Остаточне рішення про прийняття Інтернет ресурсу до участі в конкурсі приймає журі, яке також слідкує за дотриманням правил проведення конкурсу та запобігає зловживанням.

Визначення переможців буде проводитися шляхом інтерактивного голосування на сайті головного управління культури, туризму і охорони культурної спадщини облдержадміністрації (www.cult.gov.ua) з 20 червня по 1 вересня поточного року. Підбиття підсумків та визначення переможців відбудеться у вересні місяці.

Для всіх учасників конкурсу буде надана можливість розташувати посилання своїх електронних ресурсів на відповідній сторінці сайту Головного управління культури, туризму і охорони культурної спадщини www.cult.gov.ua

Олександр МАЙШЕВ

Переможець конкурсу отримує:

надається можливість розміщення віртуального баннеру ресурсу на сторінках сайту Головного управління культури, туризму і охорони культурної спадщини www.cult.gov.ua протягом року;
надається можливість розміщення віртуального баннеру ресурсу на сторінках інформаційного партнеру конкурсу – веб-порталу «Європейська України» www.upi.org.ua протягом року;
надається цінний подарунок від ВМГО Українська Народна Молодь.




Теги:Чернігівщина, сайти, Чернігівська ОДА, управління культури, О.Майшев, туризм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar