реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Податківці - у гості до випускників

ПОДАТКІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У СВЯТІ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

27 травня у школах пролунав останній дзвоник. Не залишилися осторонь цього свята і податківці Чернігівщини. А Кобижчанську загальноосвітню школу І – ІІІ ступенів, що у Бобровицькому районі, відвідав директор департаменту масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА України Віктор Петрович Косарчук.
Цьогоріч в Україні 335 тис. випускників загальноосвітніх шкіл. У Кобижчанській школі навчаються 358 учнів, з яких 32 – закінчують дев’ятий клас та 36 – випускники одинадцятого. П’ятеро випускників нагороджені медалями за особливі успіхи у навчанні. Майже всі випускники школи планують продовжувати навчання та здобути вищу освіту. Неодноразово учні Кобижчанської ЗОШ брали активну участь у районних та обласних олімпіадах.

Віктор Петрович Косарчук, виступаючи перед школярами, зазначив, що в Україні створено понад 700 податкових класів загальноосвітніх шкіл, де діти поглиблено вивчають податкову науку. Випускники таких класів будуть бажаними студентами Національного Університету Державної податкової служби України або Київського фінансово-економічного коледжу Національного Університету ДПС України.

У своїй промові Віктор Петрович звернувся до випускників з такими словами: «Залишайтеся людьми з великої літери та завжди пам’ятайте про своїх вчителів». Він побажав їм успіхів, вдалих перших кроків у самостійному житті. Висловив надію, що молоде покоління зробить гідний внесок у розбудову нашої держави. І яку б спеціальність вони не обрали, кожен має бути сумлінним платником податків.

Разом з привітаннями податківці вручили цінні подарунки та подякували вчителям за внесок у формування високої податкової культури молоді – майбутніх платників податків.

Державна податкова адміністрація невипадково визначила роботу з молодим поколінням, як один з пріоритетних напрямків. Оскільки допомога дітям у здобутті податкових знань – це важливий напрямок у побудові цивілізованих взаємин між державою та її громадянами.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян

ДПА в Чернігівській області




Теги:податківці, Кобижча


Читайте також



Коментарі (0)
avatar