реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Розбився банкір Федір Шпиг

Поблизу села Романівка Новоград-Волинського району, що у Житомирській області, розбився екснардеп та засновник банку “Аваль” Федір Шпиг. Про це пише “Цензор” з посиланням на власні джерела. Загинув Федір Шпиг разом з матір'ю.

Відомо, що автомобіль, в якому їхав Шпиг, злетів з траси та загорівся. На місці трагедії загинув банкір та його водій. Пасажирку авто терміново госпіталізували у важкому стані.

Зазначимо, що Федір Шпиг – нардеп трьох скликань Верховної ради. Він був засновником банку “Аваль” та “Молочного альянсу”.

Довідка "Сіверщини".

Федір Іванович Шпиг - наш земляк, родом з Кобижчі Бобровицького району. 1952 року народження.

Трудову біографію починав із заводу "Ленінська кузня". 1982–1991 — на комсомольській роботі, зокрема керівник справами ЦК ЛКСМУ. Далі зайнявся банківською справою.

Народний депутат (двічі) від округу № 210 на Чернігівщині.Був членом фракції "Трудова Україна", голосував за призначення Віктора Януковича прем'єр- міністром України. Третій раз обирався нардепом за списками блоку "Наша Україна".

Кандидат економічних наук (з 1998). Президент Асоціації аматорського футболу України (з березня 1998). Голова опікунської ради Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка.



Теги:банк Аваль, ДТП, Кобижча, Наша Україна, Федір Шпиг


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
0
1
Загинула видатна особистість, якого можна ставити слідом за Вадимом Гетьманом.
avatar
0
2
Ф. Шпиг 1956 року народження.
avatar