реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Після виборів. Підведімо риску і працюймо для громади!

Шановні колеги, пані й панове депутати обрані до місцевих Рад моєї рідної Чернігівщини!

Звертаюсь до Вас всіх. Звертаюсь без врахування Вашої партійної чи якоїсь іншої приналежності. Всі ми тепер однакові у своїх обов’язках.
Бо всі ми обрані народом, нашими співгромадянами, мешканцями нашого Сіверського краю.

Мешканці всіх населених пунктів, попри різні політичні, громадські та інші суспільні уподобання, єдині в одному: вони хочуть порядку в нашому спільному домі та справедливого вирішення їхніх конкретних, життєво важливих проблем.

Вибори закінчилися. Все, підведемо риску. Забудьте про Ваші виборчі штаби, листівки і всю Вашу агітаційно-пропагандистську діяльність, яка подекуди виходила за межі порядності.

Віднині – й до кінця Вашої каденції – Ви маєте відкинути настрої суперництва.
Бо всі ми, незалежно від партійних чи інших кольорів, обрані на відповідальні посади не для пропаганди і агітації в інтересах наших політичних сил, а для спільної продуктивної роботи в конкретних населених пунктах, на конкретних територіях сіл, селищ, міст, районів, і всієї області.
Деякі з Вас вперше стали обраними на відповідальні посади депутатів і тепер практичною роботою повинні довести серйозність своїх намірів і обіцянок.

Проте й ті, хто не вперше обрані депутатами, не мають жодних переваг перед новообраними, бо вимоги до всіх однакові.
А ці вимоги лише дві й вони дуже прості:

по-перше, – чесно працювати в інтересах громади;
по-друге – не йти проти власної совісті.
Але ми всі не з Марса прилетіли й добре знаємо, що на нашій землі буває по-різному. Тому не дайте себе спокусити новими можливостями для особистого приватного успіху.

Маємо прийняти до серця святі слова молитви Господньої:
«…І прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим. І не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого».
Тому бажаю Вам працювати над собою, щоб зберегти себе і отримати задоволення від Вашої активної і плідної діяльності для суспільного добра.

Віталій Корж,
народний депутат України







Теги:вибори, Віталій Корж


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
не согласен.эту жизнь совецкой украины я уже прожил .во время братков вы нас втянули.так что вы мною неуважаемый снимите галстук.не кидайтесь белым и пушистим.не дурите вы нас.
avatar
2
Я уже начинаю сомневаться: "Которая ж из "профессий" древнейшая?"
avatar