реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Пішли гулять підроблені газети

Нещодавно у виборчому окрузі № 208 Чернігівської області невідомими розповсюджувалася газета «Об’єднаної опозиції», де окрім інформації про Юлію Тимошенко та лідерів Об’єднаної опозиції містилася інформація про Олега Ляшка. Газета датована 12 серпням 2012 року, а в ній також міститься помітка, що це спецвипуск.

Чернігівський регіональний виборчий штаб Об’єднаної опозиції «Батьківщина» заявляє, що ВО «Батьківщина» не має відношення до випуску цієї газети, і засуджує подібні вчинки, коли невідомі особи використовують стиль і символіку Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» у власних цілях.

Олег Ляшко насправді колись був позбавлений членства в партії «Батьківщина» за зраду інтересів партії і фракції «Батьківщина», а також спільне голосування з Партією регіонів, але Всеукраїнське видання Об’єднаної опозиції не буде приділяти увагу та друкувати інформацію про зрадників на власних сторінках.

Юристи Об’єднаної опозиції вже звернулися до правоохоронних органів із заявою, стосовно з’ясування причетних до цього осіб та притягнути винних до відповідальності за виготовлення та розповсюдження фальшивого номеру газети Об’єднаної опозиції, з неправомірним використанням стилю, символіки та бренду Об’єднаної опозиції «Батьківщина».

Сергій СЕМЕНЕНКО



Теги:Батьківщина, Олег Ляшко, порушення закону, округ № 208, фальшиві газети


Читайте також



Коментарі (0)
avatar