реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Пільги, добуті брехнею, закінчуються у прокуратурі

Щорське підприємство-автоперевізник «нагріло» бюджет на 33 тисячі

Це встановила ревізія в управлінні праці та соціального захисту населення Щорської райдержадміністрації щодо використання коштів субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню, які надавалися в 2008–2010 рр.

Зокрема, як з’ясували працівники контрольно-ревізійного відділу, місцеве підприємство-автоперевізник, розраховуючи вартість послуг з пільгового перевезення пасажирів, регулярно завищувало суми належних йому відшкодувань і, таким чином, незаконно отримало з бюджету 33,6 тисячі гривень.

Крім того, ревізори встановили, що дехто з громадян, звертаючись за субсидіями, подавав недостовірні довідки про отримані доходи. А п’ять з десяти перевірених сільрад надавали неправдиві довідки про місце прописки та склад сімей, що проживають на їхній території. Це призвело до незаконного надання субсидій на тверде паливо жителям цих населених пунктів на суму понад 5 тисяч гривень.

Загалом ревізія виявила фінансових порушень на 41,4 тисячі гривень. Матеріали ревізії направлені до прокуратури Щорського району.

Тетяна Бодуля,
в.о. начальника КРВ в Щорському районі




Теги:Пільги, КРУ, ревізія, Щорський район


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Прописка в країні давно відмінена. В Україні існує система реєстрації громадян. Прописка і реєстрація це дві великі різниці. Державним службовцям потрібно знати про таку відмінність і не писати такі дурниці.
avatar