реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Підпільна сесія ліквідувала нашу лікарню" -- селяни пишуть Президенту

Більше трьохсот жителів трьох сіл Бахмацького району звернулися до Президента України Віктора Януковича з протестом проти закриття лікарні.

"Тишком - нишком, з мінімальним кворумом (31 із 46 депутатів) зібралася сесія районної ради і без належного обговорення, без запрошення депутатів обласної ради, народного депутата, без попередніх рішень сільських сходів (як повноправних виразників інтересів сільських громад) з третього чи бозна якого голосування вимучили рішення про ліквідацію двох районних лікарень -- Дмитрівської та Батуринської та двох дільничних лікарень -- Рубанківської та Григорівської і перетворення їх в амбулаторії, а зі стаціонарів роблять невідомо що -- якісь відділення Бахмацької ЦРЛ", -- говориться в селянському листі.

Люди нагадують гаранту Конституції про 49 статтю Конституції, яка забороняє порушувати мережу лікувальних закладів.

Селяни Рубанки, Терешихи та Крапивної вимагають від Президента зупинити вандалізм і просять:"Якщо можна -- не надсилайте нашого листа на місцевий рівень". Бо тут "результат вийшов плачевний".

На фото: головний лікар Рубанківської дільничної лікарні, голова районного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Олег Калиняк максимально наближений до своїх пацієнтів... (фото з газети "Порадник")
.



Теги:Бахмацький район, Рубанка, закриття лікарень, медична реформа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar