реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Петро Антоненко отримав премію імені Анатолія Погрібного

В кіноконцертному залі Українського радіо в Києві пройшов учора вечір пам'яті видатного просвітянина, літературного критика, громадського діяча Анатолія Погрібного.

Зі словом спогаду, з аналізом нинішньої ситуації в інформаційному просторі, яким керують бенкендорфи, арфуші і несть їм числа виступили Іван Драч, Павло Мовчан, відомі мовознавці Іван Ющук та Олександр Пономарів, знана радіожурналістка Емма Бабчук, кінорежисер Леонід Мужук. Мав слово і голова чернігівського товариства "Просвіта", редактор газети "Сіверщина" Василь Чепурний.

Вечір у прямому ефірі транслювався по радіо "Культура". Вела його секретар Національної Спілки письменників України Любов Голота.

Голова Всеукраїнського товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Павло Мовчан вручив щойнозасновані премії імені Аантолія Погрібного -- їх отримали радіожурналісти Василь Марусик та Галина Дацюк, а також наш журналіст, заступник редактора газети "Слово просвіти", багатолітній редактор "Сіверщини" Петро Антоненко. З чим ми його і вітаємо!



Теги:Українське радіо, Петро Антоненко, Просвіта, Анатолій Погрібний


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Петро Антоненко вже радіожурналіст?
avatar
2
Сумно, що поруч з іменем видатного літературознавця й педагога А.Погрібного є й цей пристосуванець Антоненко...
avatar